Mike.B's blog
14-03-2012 - 22:29

Første skoledag


Ja som overskriften lyder, så er jeg startet i skole... For de næste 6 uger på kursus i webredatør, med alt hvad der dertil hører. der vil osse være noget webmarketing, billedebehandling og en (undskyld udtrykket) allerhelvedes masse andet.


Jeg havde glemt hvor "stressende" det kan være at sidde i et klasseværelse når man har en mild grad af ADD, OG når der er et individ på ens hold som bare ikke kan holde sin K..T lukket (pardon my french) som kommentere næsten alt hvad læreren snakker om, hjælper ikke på ens allerede stigende stress niveau..


Men til mit held er det et forholdsvis nemt program vi skal arbejde med (Joomla) så jeg kan for så vidt bare lukke af og arbejde for mig selv, dog vil jeg self, hjælpe de andre det jeg kan mens de prøver at følge med, med hans kværnen hele tiden (elevens, ikke lærerens ) :)


Selvom vi kun har haft en dag, har jeg siddet og rodet med Joomla siden jeg kom hjem, dog mest med tekstbehandling og indsætning, som egentlig minder om et simpelt tekstbehandlings program som word el. openOffice.


Grunden til jeg er startet på dette kursus er fordi jeg desværre blev ledig tilbage i Nov. 2011 og da jeg så tilbudet om at få dette kursus gratis tøvede jeg ikke et sekund da jeg har hørt at disse "IT" kurser er latterlig dyre. Og så var jeg osse ved at være træt af, bare sidde hjemme..


 


Når man det nærmer sig sengetid, så I må have en fortsat god aften :)


 


 


 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her