Mike.B's blog
22-05-2013 - 22:27

Xbox One Konceptet

Hej allesammen.


Jeg ville lige starten med at sige at jeg har IKKE læst andres blogs endnu så hvis andre har haft dette emne oppe undskylder jeg helhjertet med det samme :)


 


Ja som en del jo har bemærket så blev Microsofts længe ventede Next Gen konsol fremvist for lidt over 25 timer siden, og som også ventet var der en del delte meninger om denne nye sorte box der helt sikkert nok finder vej i mange hjem..


MEN. Hvad er egentlig ideén med Xbox One ? Microsoft´s salgs pitch er jo " we want the xbox One to become an integral part of the livingroom" " To be the ultimate Multimedium "


" To be the center of Tv, Movies, entertainment and games in every home"


For hvad sker der når familien Hansen kommer hjem ??


Farmand smutter ned i sin "mancave" og i forbi farten gennem stuen brøler: Xbox on: Xbox ESPN (kan godt være jeg lige er lidt forkert på udtalen :P )


alt i mens render sønnike hen og plubber Forza 5 i maskinen og render ind på sit værelse og lukker døren.


til sidst kommer lillemor og sætter sig i sofaen i stuen og skal se det næste afsnit af Paradise bordellet


 


Se her er det jo så at Xboxens efternavn One burde kunne gøre sig gældende... Er denne situation hvad Microsoft har sat sig i øje, at Én Xbox One skal kunne håndtere disse 3 opgaver på én gang.. Eller rettere, er det det der er tanken ud i fremtiden for lige umiddelbart ville jeg sige at navnet Infinity ville passe bedre da denne "setup" ville gøre det mere nødvendigt, for hele 3 Xbox Ones muligvis 4 hvis der er flere børn i familien.


Er dette virkelig en situation, Xbox One kan klare ? Og hvis det er, hvad vil det lige indebære.. taler vi om kabler trukket igennem hele hjemmet, eller satser MS på en trådløs funktion som f.eks en slags router som med internettet, der så kan skelne mellem Farmand Hansens NBA kamp i kælderen og sønnikes race oppe på hans værelse..


Er MS klar over dette eller vil vi i fremtiden læse om splittede familier der skændes dagligt over hvem der har stuen for resten af dagen ?


Nu er dette jo igen en situation hvor Xbox One ville blive brugt til dens fulde potentiale..


Personligt ville den kun blive brugt til at game på i mit ydmyg hjem. Jeg ser sjældent tv og slet ikke sport og hvis jeg endelig vil se en film bruger jeg min Bluray afspiller.


Så er der Kinect 2.0 Jeg blev bestemt aldrig en fan af først generation da det måske var hver 2-3 ud af 5 gange den registrerede ens bevægelser for slet ik at nævne den mindre fodbold bane man skulle bruge bare for at have en lille mulighed for at kalibrere sensoren. ( Kan self. også bare være jeg enten satte sensoren for højt eller for lavt :/ )


Det sidste jeg har lyst til når jeg kommer hjem fra arbejde eller fitnesscenteret, er at skulle begynde at fægte med arme og ben.. så vild med Virtual reality er jeg heller ikke. Jeg kan godt nøjes med en controller, remote eller tablet.. ihvert fald for dem som har det hele sat til en tablet. Dog i sidste ende er det jo smags sag. Heldigvis derfor vi kan kalde os for individer


Jeg vil slutte af her J


eg kan godt lide designet, indmaden ved jeg ik det store om og Navnet er hvad det nu er.


Jeg er meget spændt på at se hvad både MS & Sony har at fremvise om små 3 ugers tid.


Jeg håber at se hvad for spil MS har at byde på, og som der for alvor kan vise hvad den sorte boks kan og fra Sony håber jeg at se en fysisk konsol og meget meget mere fra begge lejre.


Det var det. I må alle have en fortsat god dag/aften og hvis det er derhenne ad, en rigtig god weekend :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her