HappyPepzi's blog
06-03-2008 - 16:13

Army of Two den endelige karakter!

Army of Two til Xbox 360

Hvad er en hype? Hvis du slår ordet op vil du møde forklaringer som, opreklamering, reklamegas, opgejle, reklamepåfund eller sågar på grænsen til snyd bliver nævnt! Nogle af disse synonymer er klart blevet brugt om diverse spil igennem historien, HALO 3 er nok en af de største eksempler på hype. Skuffelse er nok det næste ord man kan komme på, da man tit er så opgejlet at spillet kun kan skuffe.

EA Montreal som står bag Army of Two har hele tiden sagt at de havde fat i noget af det rigtige med spillet og spillet skulle oprindeligt have været ude op til julehandlen 2007, men pga. småproblemer eller justeringer valgte man, rigtig fornuftigt, at udskyde udgivelsen til d. 6 marts. 2008.

Det tror jeg at vi alle skal være glade for, for resultatet er intet mindre end enestående. Spillet oser af kvalitet og nyskabelse. Lige fra den supersprøde våbenopgradering til system aggro. Det er simpelthen en fornøjelse fra ende til anden at være i selskab med Army of Two. Spillet har en historie at fortælle om bla. Konspiration og gør det rigtig godt, man spiller spillet for at finde ud af mere og selvfølgelig at dræbe ”bad guys” en masse. Ja, vist låner EA her og der af diverse små styringer mm. Det er vel for pokker ingen verdens grund til at opfinde den dybe tallerken igen! Men igen, måden de gør det på er med stil, masser af stil, bare sådan en detalje at man kan ”pimpe” sit våben er lækker. Så kan man lige blære sig over for sin buddy i co-op.

Co-op er spillets bærende element, det er det Army of Two går ud på. Det er så yndigt at følges ad, lyder teksten på en meget kendt dansk sang og det er faktisk en nødvendighed i Army of Two. Man kan gøre dette enten med en ven/bekendt eller have computeren til at styre dette. Der er i spillet tre niveauer og jeg satte det straks til det højest mulige, man kan først vælge det sværeste efter at have gennemført spillet. Her kan man af og til synes at computeren ikke er den bedste ven man kan følges med, der er situationer hvor man kan blive små irriteret over hans ”valg” ud fra det du beder ham om og det kan gøre det hele lidt frustrerende. MEN, du skal jo ikke spille med en computer styret makker, nej du skal spille med en buddy og her mine damer og herrer er spillet sublimt.

Hele Army of Two kvalitet ser man udført igennem et yderst flot grafisk detaljeret miljø, lækker lyd og stemmeskuespil, en veldrejet historie og ikke mindst et superb gameplay. Det eneste du bør have for øje er at man kan føle sig som en baby der ikke kan gå i starten, men træning, træning og masser af træning vil gøre at du bliver et med styringen. Med det samme du er det, kommer du ikke til at ligge Army of Two fra dig i lang tid. COD 4(Call of Duty 4) er faktisk begyndt at ligge på hylden ind imellem nu og det er et monster godkendt stempel herfra!

Har du endnu ikke købt spillet er her et godt råd. Løb, kør, gør alt hvad der står i din magt for at få dette spil i dag. Det har du fortjent. Til sidst, vi er ofte hårde ved gigant koncernen EA, men denne gang skal de have al den ros som nogen kan fortjene.

UPS...Karakteren glemte jeg at skrive! Anyway her er den.

Grafik: 9
Lyd: 9
Gameplay: 10
Tilt: 10

Overall: 95 %

Editor's choice

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her