HappyPepzi's blog
17-07-2009 - 13:00

Xbox

Jeg har nogle "buddies" som jeg meget gerne vil sætte lidt pris på. Det er jo alt for sjældent her i livet at man huske at give hinanden et skulderklap.

Priserne er i vilkårlig rækkefølge!

1. pris går til SONICDK som er blevet min "natteven" og har snart været det i et år. Selvom vi begge er enormt dårlige tabere, er vi kommet rigtig godt ud af det med hinanden. Ser frem til en masse gode stunder fremover og vil enormt gerne at vi kunne lave en xboxgamehjernenudafhovedetweekend :-) Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ser en MEGET god ven i dig!

2. pris går til J E N S E N xX som var min nabo, nu bor du 500 m. væk. Vi har gamet xbox i over 2 år, der har været seriøst masser af fede øjeblikke..De "gamle" Gears 1 dage er nok dem der står tydeligst, ellers er det altid en fornøjelse at "gennembanke" dig i FIFA 09. Ka du huske 7-3 kampen??? Hvor du førte 3-0?? :-)
Uden tvivl er du en person som jeg sætter utrolig stor pris på og din hjælpsomhed er ufattelig stor!

3. pris Rettet til Nicolaj, min søn som ofte udfordre mig i Trials HD eller Mario Kart. Det sidste er ikke så sjovt da jeg sjældent vinder.

4. pris skal deles ud til resten af holdet på min venneliste og I ved alle godt hvem i er. Jeg er kanon glad for det lille "community" vi har fået. Hvor vi chatter sammen og gamer enten hver vores spil eller sammen i hvad vi lige har lyst til....Det er fandme fedt.

Tak for den gode tid vi har haft sammen og jeg ser frem til MANGE gode stunder fremover :-)

Mvh.

Jan aka L 8 T H xX og nej J E N S E N xX jeg skifter ikke gamertag, igen igen :-)
14-07-2009 - 13:33

Achivements..bling

Man skal ikke meget over et år tilbage i tiden før jeg rundede mine første 10.000, derefter begyndte det at gå stærkt. De 20.000 blev rundet i efteråret 08, de 25.000 inden nytåret 08/09, de 30.000 onkring marts/april og for knap to uger siden var det de 40.000 gamerpoints der blev opnået.
På det seneste er det blev til en mindre besættelse at få achivements, i lang tid hed motivationen top 100 herinde på xboxlife.dk liste, nu hedder den 50.000 og det kunne godt fortsætte derefter.
Kan man kalde dette en afhængighed? Eller er det bare en fin motivation for en "lidt" hardcore gamer?
Mine venner har ind imellem trukket lidt på smilebåndet over titler som Hannah Montana, diverse børnespil. Andre gange har jeg fået "hug" over at hunte achivement. Med påstande som - "man kan da ikke spille Hannah Montana for at hunte achivement" eller "fatter ikke at du gider at spille alle de lorte spil for at opnå, hvad?".
Men er det ikke der xbox'en er lidt unik? Den giver os muligheden for at fokusere på andre ting end "kun" spillet. Og dermed gøre plads til mange andre måder at game på.
For mig er der kun en ting som tæller, det er at hygge mig med det jeg spiller, om det er for at hunte achivement. Prøve at slå SONICDK i FIFA09, banke JENSEN i GOW2 eller andet, kan da kun være min egen sag...eller har jeg et problem?

Lad mig høre hvad I synes......

Mvh.

Jan

PS. ærgeligt at man ikke kan gå tilbage og se ens tidligere statistik i achivement, feks hvornår man havde 0 p., 1000 p., 5000 p. osv.....

Følg Xboxlife her