HappyPepzi's blog
21-12-2009 - 05:33

Når du peger på andre er der tre fingre der peger imod dig selv!

Det er ikke fordi at jeg kan lide at skulle udstille andre. MEN, i det her tilfælde er det nødvendigt! Personens gamertag er: AND Lomilias og mange kender sikkert Jesper som forhenværende skribent herinde. Jeg har haft ham på min venneliste i adskillige måneder og haft et kanon forhold til ham. MEN, nu er det hele endt med at han skylder mig Left for dead 2 og det er jeg sku' lidt pissed over. Har tidligere sendt en del spil til ham som han lavede trade-in i Game på og det var jeg ekstremt glad for, men det endte med at han ikke svarede på mine beskeder mere. Trods utallige "rykkere" så til sidst skrev jeg til ham at jeg ville gøre andre opmærksom på dette, således at der ikke skulle være andre der risikerede dårlige oplevelser som min.
Det værste er dog at jeg føler at have mistet en ven og samtidigt være rasende og ufattelig skuffet. SKAM dig Jesper - du har ellers virkelig været ude med riven imod andre, ja især en person. Og jeg skal ikke forsvare nogen/hænge nogen ud. Men du er ikke en pind bedre selv, end det du påstår om andre.

Skam dig Jesper aka AND Lomilias.......

Over and out!!
26-10-2009 - 04:58

50.000 en milepæl er nået

Så passerede jeg de 50.000 gamerpoints og det er med stor glæde efter at have "jagtet" top 100 på xboxlife.dk i laaang tid, for derefter at gå efter de 50.000 :-)

Nu står den på "hygge"spil de næste uger og umiddelbart vil jeg ikke sætte nye mål.

Tror fremtiden står på at fordybe mig i spillene - som jeg pt. gider at spille - og umiddelbart ser spillelisten således ud:

Borderlands
PES 2010
FIFA 10
NHL 10
DIRT 2
Brutal Legends

Glæder mig vildt meget til:

Tekken 6
DJ Hero
COD MW2
LFD2
Saboteur
Avatar The game
Blur

Plus en masse andre jeg har forudbestilt og ikke kan huske...

Ses derude....
17-07-2009 - 13:00

Xbox

Jeg har nogle "buddies" som jeg meget gerne vil sætte lidt pris på. Det er jo alt for sjældent her i livet at man huske at give hinanden et skulderklap.

Priserne er i vilkårlig rækkefølge!

1. pris går til SONICDK som er blevet min "natteven" og har snart været det i et år. Selvom vi begge er enormt dårlige tabere, er vi kommet rigtig godt ud af det med hinanden. Ser frem til en masse gode stunder fremover og vil enormt gerne at vi kunne lave en xboxgamehjernenudafhovedetweekend :-) Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ser en MEGET god ven i dig!

2. pris går til J E N S E N xX som var min nabo, nu bor du 500 m. væk. Vi har gamet xbox i over 2 år, der har været seriøst masser af fede øjeblikke..De "gamle" Gears 1 dage er nok dem der står tydeligst, ellers er det altid en fornøjelse at "gennembanke" dig i FIFA 09. Ka du huske 7-3 kampen??? Hvor du førte 3-0?? :-)
Uden tvivl er du en person som jeg sætter utrolig stor pris på og din hjælpsomhed er ufattelig stor!

3. pris Rettet til Nicolaj, min søn som ofte udfordre mig i Trials HD eller Mario Kart. Det sidste er ikke så sjovt da jeg sjældent vinder.

4. pris skal deles ud til resten af holdet på min venneliste og I ved alle godt hvem i er. Jeg er kanon glad for det lille "community" vi har fået. Hvor vi chatter sammen og gamer enten hver vores spil eller sammen i hvad vi lige har lyst til....Det er fandme fedt.

Tak for den gode tid vi har haft sammen og jeg ser frem til MANGE gode stunder fremover :-)

Mvh.

Jan aka L 8 T H xX og nej J E N S E N xX jeg skifter ikke gamertag, igen igen :-)
14-07-2009 - 13:33

Achivements..bling

Man skal ikke meget over et år tilbage i tiden før jeg rundede mine første 10.000, derefter begyndte det at gå stærkt. De 20.000 blev rundet i efteråret 08, de 25.000 inden nytåret 08/09, de 30.000 onkring marts/april og for knap to uger siden var det de 40.000 gamerpoints der blev opnået.
På det seneste er det blev til en mindre besættelse at få achivements, i lang tid hed motivationen top 100 herinde på xboxlife.dk liste, nu hedder den 50.000 og det kunne godt fortsætte derefter.
Kan man kalde dette en afhængighed? Eller er det bare en fin motivation for en "lidt" hardcore gamer?
Mine venner har ind imellem trukket lidt på smilebåndet over titler som Hannah Montana, diverse børnespil. Andre gange har jeg fået "hug" over at hunte achivement. Med påstande som - "man kan da ikke spille Hannah Montana for at hunte achivement" eller "fatter ikke at du gider at spille alle de lorte spil for at opnå, hvad?".
Men er det ikke der xbox'en er lidt unik? Den giver os muligheden for at fokusere på andre ting end "kun" spillet. Og dermed gøre plads til mange andre måder at game på.
For mig er der kun en ting som tæller, det er at hygge mig med det jeg spiller, om det er for at hunte achivement. Prøve at slå SONICDK i FIFA09, banke JENSEN i GOW2 eller andet, kan da kun være min egen sag...eller har jeg et problem?

Lad mig høre hvad I synes......

Mvh.

Jan

PS. ærgeligt at man ikke kan gå tilbage og se ens tidligere statistik i achivement, feks hvornår man havde 0 p., 1000 p., 5000 p. osv.....

06-03-2008 - 16:13

Army of Two den endelige karakter!

Army of Two til Xbox 360

Hvad er en hype? Hvis du slår ordet op vil du møde forklaringer som, opreklamering, reklamegas, opgejle, reklamepåfund eller sågar på grænsen til snyd bliver nævnt! Nogle af disse synonymer er klart blevet brugt om diverse spil igennem historien, HALO 3 er nok en af de største eksempler på hype. Skuffelse er nok det næste ord man kan komme på, da man tit er så opgejlet at spillet kun kan skuffe.

EA Montreal som står bag Army of Two har hele tiden sagt at de havde fat i noget af det rigtige med spillet og spillet skulle oprindeligt have været ude op til julehandlen 2007, men pga. småproblemer eller justeringer valgte man, rigtig fornuftigt, at udskyde udgivelsen til d. 6 marts. 2008.

Det tror jeg at vi alle skal være glade for, for resultatet er intet mindre end enestående. Spillet oser af kvalitet og nyskabelse. Lige fra den supersprøde våbenopgradering til system aggro. Det er simpelthen en fornøjelse fra ende til anden at være i selskab med Army of Two. Spillet har en historie at fortælle om bla. Konspiration og gør det rigtig godt, man spiller spillet for at finde ud af mere og selvfølgelig at dræbe ”bad guys” en masse. Ja, vist låner EA her og der af diverse små styringer mm. Det er vel for pokker ingen verdens grund til at opfinde den dybe tallerken igen! Men igen, måden de gør det på er med stil, masser af stil, bare sådan en detalje at man kan ”pimpe” sit våben er lækker. Så kan man lige blære sig over for sin buddy i co-op.

Co-op er spillets bærende element, det er det Army of Two går ud på. Det er så yndigt at følges ad, lyder teksten på en meget kendt dansk sang og det er faktisk en nødvendighed i Army of Two. Man kan gøre dette enten med en ven/bekendt eller have computeren til at styre dette. Der er i spillet tre niveauer og jeg satte det straks til det højest mulige, man kan først vælge det sværeste efter at have gennemført spillet. Her kan man af og til synes at computeren ikke er den bedste ven man kan følges med, der er situationer hvor man kan blive små irriteret over hans ”valg” ud fra det du beder ham om og det kan gøre det hele lidt frustrerende. MEN, du skal jo ikke spille med en computer styret makker, nej du skal spille med en buddy og her mine damer og herrer er spillet sublimt.

Hele Army of Two kvalitet ser man udført igennem et yderst flot grafisk detaljeret miljø, lækker lyd og stemmeskuespil, en veldrejet historie og ikke mindst et superb gameplay. Det eneste du bør have for øje er at man kan føle sig som en baby der ikke kan gå i starten, men træning, træning og masser af træning vil gøre at du bliver et med styringen. Med det samme du er det, kommer du ikke til at ligge Army of Two fra dig i lang tid. COD 4(Call of Duty 4) er faktisk begyndt at ligge på hylden ind imellem nu og det er et monster godkendt stempel herfra!

Har du endnu ikke købt spillet er her et godt råd. Løb, kør, gør alt hvad der står i din magt for at få dette spil i dag. Det har du fortjent. Til sidst, vi er ofte hårde ved gigant koncernen EA, men denne gang skal de have al den ros som nogen kan fortjene.

UPS...Karakteren glemte jeg at skrive! Anyway her er den.

Grafik: 9
Lyd: 9
Gameplay: 10
Tilt: 10

Overall: 95 %

Editor's choice

Følg Xboxlife her