HappyPepzi's blog
30-01-2008 - 09:50

Steelseries Siberian Neckband anmeldelse

Efter at have testet løs på disse fantastisk dejlige ørebøffer i en månedstid er det tid til den endelige bedømmelse.

Designet på Steelseries Siberian Neckband er flot, trendy og lugter lidt af stil...respeeeekt! Kunne måske have været skønt om man kunne have fået dem i sort istedet for hvid, men det er jo den evige sort/hvid debat.
De sidder som sagt om nakken på en og dette er en smule anerledes end normalt. I starten virkede dette som et lille irritationsmoment, men efter kort tid bemærker man simpelthen ikke at man har "Neckbandet" på, behageligt så absolut.

Lyden i hovedtelefonerne er sublim. Man fornemmer virkelig at fjenderne kommer fra højre, venstre i COD4 eller kan høre skudene fra ens våben lige pludselig har en helt ny dimension, lækkert lækkert guf guf for alle nørder. I film er lyden ligeledes fantastisk godt gengivet. Man fornemmer om filmen man ser er i stereo eller om det er 5.1 mm. Musik lfra evt. ens Ipod eller lign. lyder ligeledes rigtig god så alt i alt er lyden mere end godkendt!

Installation og brug af "Neckbandet" er ikke uden faldgruber! Den første lille øv-ting er ledningerne som hænger og flagrer løst rundt omkring TV'et og Xbox 360'eren. Rent tilslutningsmæssig skal man blot følge manualen så skulle den være hjemme. MEN, faldgruben mht. lyden på Xbox 360'eren er at man når man taler med ens venner umiddelbart vil blive totalt frustreret over den lave lyd der er på chatten. Men fortvivl ikke, efter selv at have prøvet ALT (og her menes ALT imellem himmel og jord plus diverse troldbøger) så overgav jeg mig som den teknikker/spilnørd jeg er og kontakte Siberians danske kontor og fik fat i flinke Jacob som spurgte mig om diverse ting, hvorefter han fortalte at han ville sende en mail med løsningsforslag, men at han umiddelbart mente at løsningen var at skrue ned for in-game music! Efter mindre end 10 min. modtog jeg en mail med beskrivelse af det han lige havde fortalt mig. Min kammerat og jeg testede det i COD4 med det samme og det VIRKEDE......YES!!
Så derfor er min konklusion, du får ikke et bedre sæt hovedtelefoner i denne pris gruppe. Så mine varmeste anbefalinger er: Gå ud og køb Steelseries Siberian Neckband idag!

Over and out....................
Følg Xboxlife her