HappyPepzi's blog
25-04-2007 - 06:02

Hvad er bedst?

Execution, Assasination, Warzone eller Annex? Player match eller ranked match?

Der er mange valgmuligheder når man har tændt op for endnu engang GOW og for mit vedkommende bliver det til en del pt.


3 imod 2, som på billedet, ja det har vi nok alle prøvet.

Mit foretrukne valg af spil er helt klart Warzone og ranked match, grunden til dette er at det helt klart er på dette "mode" at folk er mest skarpe og her spiller man for at vinde. Misforstå mig ikke, jeg kan godt lide at spille imod gutterne Slebs, christianmp, tinadk, lungbrush, klingaa, bjerregaard og alle dem jeg har glemt. MEN, jeg kan bedst sætte mig op hvis det er ranked match. Grunden til at det er Warzone som jeg foretrækker er fordi her kan du dræbe dine fjender "nemmere", hvilket gør undertals situationer til en ikke um,ulig opgave. I execuiton har du ikke enchance hvis dem du spiller imod bare har lidt forståelse for spillet, det kan naturligvis have sin charme, men det er bare ikke mig!

Til sidst er min favoritmakker naturligvis UnitedInk, vi har nok spillet XXX antal kampe på dette mode og jeg ved han har det ligesom jeg har. Men det ønskelige i GOW ville være at have et hold på 3-4 personer og så spille ranked match sammen, det giver et 1000 gange bedre spil at være teammates istedet for at blive sparret med en eller anden NOOOOOOOOOOOB med 10 i gamerpoints som står stille foran sniperriflen med maskingeværet og skyder DOH....

Hvilket minder mig om at det jeg nok hader allermest ved GOW er quittere, nej hvor skulle de have bøllebank. Dernæst er der dem der står i spawn...nøj hvor er de Dom(me) og så allerværst at de lige tror de kan være smarte at begynde at skyde mm. når modstanderne langt om længe nærmer sig.

Af favoritbaner har jeg:
Mansion, fuel depot, escalation, Raven down og lidt tyro station

Hade baner:
Gridlock, Old bones og især rooftops

Favorit våben:
Chainsaw (ja jeg kan bare ikke lade være), shotgun og boomer

Hade våben:
Pistol og hammer of dawn (Dom)

Favorit person:
Cole (COG) og RAAM (Locust)

Elsker at ydmyge en modstander som har "ydmyget" mig/eller mine teammates med at downe dem og så lave "indianer dansen med granaten i hånden" Shit YEAH!

Fremtidige ønsker til GOW:

Nogle flere baner, Self.
Nogle nye våben
Nogle nye karakterer
Mulighed for at spille 1 imod 1 eller alle imod alle!
At man kan se de specifikke kills med diverse våben!

Hvis der skulle være nogen der ude som har lyst til at spille Warzone, ranked match med et par DK'ere så kan du bare smide en besked...
 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her