Cerialbox's blog
22-03-2010 - 23:23

SF4 ramblings

Hejsa

Dette bliver en lille blog som jeg egentlig kun skriver fordi jeg keder mig. Hvis du ikke spiller Street Fighter 4 kan du lige så godt trykke MOUSE4 lige nu, for du vil ikke fatte meget af det jeg skriver. Anyways, here goes:

Jeg startede med at spille Street Fighter 4 da det kom til PC i Juli. Det var mit første fighting spil siden Tekken 3 på PSX og mit første SF siden Street Fighter EX Plus Alpha, som jeg fattede hat af (har dog minder om at jeg var rimelig sej med ham der D. Dark). Kort sagt, jeg var pænt rusten. Jeg modstod fristelsen for at tage ham der den seje med flammerne på sit Dragon Punch og valgte i stedet Blanka. Jeg lavede random slides, mashede electricity imellem blockstrings og så snart jeg fik Ultra skulle det fyres af. Yep jeg var elendig, men på den irriterende måde.

Nu er der så gået 9 måneder, og jeg spiller det stadigvæk lige så meget som da jeg først fik det. Da SSF4 blev annonceret købte jeg mig en Xbox 360, SF4 og et arcade stick. Det arcade stick pustede virkeligt nyt liv i det spil for mig. På en måde var det en frisk start, da jeg skulle lære at spille spillet på en helt ny måde, men alligevel havde jeg så meget viden om spillet at det gjorde mig til en meget bedre spiller.

Jeg har dog stadig rigtigt meget at lære, og selvom jeg glæder mig til SSF4 så ærgrer det mig næsten lidt at skulle droppe det her spil, fordi jeg kunne sagtens blive ved med at spille det i årevis.

Lige nu er mit dilemma at jeg simpelthen spiller ALT for mange characters. Jeg spiller: Ryu, Ken, Akuma, Sagat, Bison, Balrog, Chun-Li, Blanka, Seth og Sakura på ca. samme niveau. Det er selvfølgelig skægt nok, men i SF4 handler det rigtigt meget om at kende det specifikke matchup. Når du spiller én character er der 25 af slagsen. Når du spiller 10 er der 250.

Jeg går ikke udfra at nogle rent faktisk gider at læse det her, så jeg skriver lige det sidste med caps:

HVIS DU SPILLER SF4, SÅ TILFØJ MIG TIL DIN FRIENDSLIST.

Mit TV er godt nok i stykker, men skaffer et VGA kabel til min PC skærm ASAP.

14-01-2010 - 21:00

Richard Edlund mod hans 14.000 sønner

En af de bedste videoer på youtube


21-12-2009 - 15:46

Nyt lovforslag

Kun børn under 15 må få julegaver. Det er alligevel kun dem der bliver rigtig glade for dem, og alt andet er spild af penge.
25-11-2009 - 18:46

Klar til marts 2010!

Så har jeg skaffet mig en Xbox 360, og Street Fighter 4:CE skulle gerne komme ind ad døren i denne uge. Så skal der ownes G3 noobs indtil jeg kommer i G2 og får tæsk. Men først skal jeg jo lige unlocke Akuma, Seth og alle de andre sjove gutter.I PC versionen er jeg begyndt at lege lidt med Akuma online, med blandede resultater. Jeg er lidt for fireball happy, og skal få lært at fyre hans gode combos af, på andre måder end efter et Focus Attack stun. Men han er helt klart den sjoveste shoto at spille med (efter Dan ^^), og der er jo intet federe end at lande en fully charged Raging Demon, og så høre en eller anden franskmands dødsskrig i mikrofonen - awesome.

Skriv endelig jeres gamertag hvis i vil spille nogle runder med mig, jeg regner som sagt med at få spillet inden for denne uge :)
27-10-2009 - 02:15

Første kvindelige statsminister 2016?

WHO KNOWSHvis nogen er i tvivl, så er deres bud på hvordan vi kommer ud af finanskrisen:... MAGNETTOG!!!!!!


Følg Xboxlife her