Cerialbox's blog
18-02-2008 - 19:53

Officielt Ikke HaloHater mere

Så fik jeg lige gennemført Halo 2 til PC, og jeg må sige: Det var bedre end jeg troede. Jeg spillede det første Halo til PC for nogle år siden, og dengang synes jeg at det lige så godt kunne kaldes "My First FPS" da det var så simpelt og uden udfordring.

Nu prøvede jeg så igen, denne gang med en Xbox 360 controller mellem hænderne og jeg blev godt nok overrasket over hvor meget sjovere, det gjorde spillet. Det gameplay der for mig virkede så frastødende i det originale Halo, var jo fuldstændig genialt med controlleren. Det er en fed følelse når man kommer hoppende i mod en Elite, fyrer et par skud af i hovedet på ham og finisher ham med sit Energy Sword. Awesome.

Musikken i spillet var fantastisk. Der var rigtige mange gange i spillet, hvor musikken bare kom på lige det rette tidspunkt og man bare tænkte "Fuck Yeah, det er episk det her spil".

Men det er Halo, så det får 5/10 fordi jeg synes det er sejt at bashe noget der er populært.

/sarcasm

Det får et 8/10 af mig, og der har jeg taget den grimme grafik med i betragtningen, så det ville nok have fået noget højere hvis jeg havde spillet det dengang det kom ud.
Følg Xboxlife her