Cerialbox's blog
22-03-2010 - 23:23

SF4 ramblings

Hejsa

Dette bliver en lille blog som jeg egentlig kun skriver fordi jeg keder mig. Hvis du ikke spiller Street Fighter 4 kan du lige så godt trykke MOUSE4 lige nu, for du vil ikke fatte meget af det jeg skriver. Anyways, here goes:

Jeg startede med at spille Street Fighter 4 da det kom til PC i Juli. Det var mit første fighting spil siden Tekken 3 på PSX og mit første SF siden Street Fighter EX Plus Alpha, som jeg fattede hat af (har dog minder om at jeg var rimelig sej med ham der D. Dark). Kort sagt, jeg var pænt rusten. Jeg modstod fristelsen for at tage ham der den seje med flammerne på sit Dragon Punch og valgte i stedet Blanka. Jeg lavede random slides, mashede electricity imellem blockstrings og så snart jeg fik Ultra skulle det fyres af. Yep jeg var elendig, men på den irriterende måde.

Nu er der så gået 9 måneder, og jeg spiller det stadigvæk lige så meget som da jeg først fik det. Da SSF4 blev annonceret købte jeg mig en Xbox 360, SF4 og et arcade stick. Det arcade stick pustede virkeligt nyt liv i det spil for mig. På en måde var det en frisk start, da jeg skulle lære at spille spillet på en helt ny måde, men alligevel havde jeg så meget viden om spillet at det gjorde mig til en meget bedre spiller.

Jeg har dog stadig rigtigt meget at lære, og selvom jeg glæder mig til SSF4 så ærgrer det mig næsten lidt at skulle droppe det her spil, fordi jeg kunne sagtens blive ved med at spille det i årevis.

Lige nu er mit dilemma at jeg simpelthen spiller ALT for mange characters. Jeg spiller: Ryu, Ken, Akuma, Sagat, Bison, Balrog, Chun-Li, Blanka, Seth og Sakura på ca. samme niveau. Det er selvfølgelig skægt nok, men i SF4 handler det rigtigt meget om at kende det specifikke matchup. Når du spiller én character er der 25 af slagsen. Når du spiller 10 er der 250.

Jeg går ikke udfra at nogle rent faktisk gider at læse det her, så jeg skriver lige det sidste med caps:

HVIS DU SPILLER SF4, SÅ TILFØJ MIG TIL DIN FRIENDSLIST.

Mit TV er godt nok i stykker, men skaffer et VGA kabel til min PC skærm ASAP.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her