Blauwy's blog
28-05-2008 - 19:59

Så blev jeg en rigtig mand..

..en Mac-mand!

Forleden dag spurgte min mor mig om jeg ikke skulle have en mac til mit hjemmestudie. Jo da, men økonomien siger nej. Da hun åbenbart havde vundet i Lotto eller shit valgte hun at låne mig penge til en ny Imac så mit studie kommer op og køre igen. Dét er fandme lækkert.

Så jeg tog ind til mine hungry homeboys i Aage Jensen og de hookede mig op med en frækkert. Den skulle bestilles hjem så jeg forventer at have den fredag eller mandag/tirsdag. Det går jo nok.

Det bliver lækkert at kunne indspille og få alle de folk der har kontaktet mig omkring studietid, tilfredsstilt. Så kommer der jo penge i kassen igen! Whoop.

Ja, sådan ser den ud:

20''. 2.66 GHz, 320 GB, 2 GB ram.Den helt nyeste model endda. Hvor lækkert.

Samtidig valgte jeg at købe en ny ekstern harddisk og valget faldt på denne:En Seagate Freeagent Pro. 750 GB.

Jeg smider billeder op af det sprøde setup når Mac'en kommer hjem osv.
18-05-2008 - 19:35

Tattoo? Måske af Paula Adbul, den frækkert.

Yo, Hey, Ey, Goddag, Halløj osv.

Jeg har det sidste års tid gået med seriøse tanker om at få lavet en tatovering. Lige siden jeg fik ideen første gang har jeg givet det mere tid, da man jo nemt ombestemmer sig med sådan noget. Men det er ikke tilfældet her. Jeg vil stadig gerne have en. Den samme ide og samme placering som jeg første gang overvejede. Ideen er en G-nøgle, musiknode om du vil, på min inder-arm da mit efternavn starter med G også passer det jo meget sjovt.

Nu er det så kommet så vidt at jeg er parat til at gå under nålen. Jeg har endda luftet tanken for mine forældre, og mindsanten om de ikke råbte og skreg og at det skulle jeg ikke - og jo, jeg er over 18 - så det er mit valg i bund og grund. Mit på den anden side er det ikke fedt at komme hjem med blæk for livet og vide at de gamle vil være skuffede og whatever.

Min mors tankegang gik såvidt omkring at: ''Det er kun dumme mennesker der får tattoveringer'', ''du får aldrig et arbejde'' ''du fortryder det, du stempler dig selv og bla bla bla'' Hvortil jeg sagde at det havde jeg tænkt over (undtagen den tanke om dumme mennesker osv) og at det var derfor den skulle sidde på min inder-arm, så den kan dækkes til, hvis der skulle være brug for det. Ydermere ved den placering, ved jeg at jeg selv har den og det er derfor man skal have en - for sig selv.
Min mors geniale tilbage svar var så: HVORFOR SKAL DU SÅ HAVE EN, HVIS DU IKKE SELV KAN SE DEN?!?!?! - Ja hun råbte sgu næsten. Jeg KAN godt selv se den, jeg ville da være godt blind hvis ikke jeg kunne?

Et andet punkt var at jeg ville fortryde det. Hvis ikke om ½ år, så om 30. Jeg vil og kommer til at fortryde det. Nej - det tror jeg skam ikke, da jeg har haft ideen så længe efterhånden og stadig godt kunne tænke mig det. Man kan heller ikke leve efter, hvad man fortryder om 30 år. Jeg ved godt hvor jeg skal arbejde når jeg er uddannet og dér er tattoveringer en hverdags ting. Selvfølgelig er jeg nok ikke der hele livet, men den kan dækkes til og jeg lever i nuet. +/- et par år.


Nå, men ved vejs ende: Har i tattoveringer? Har i nogensinde fortrudt det eller noget? Probs med arbejde eller lign? Jeg vil gerne høre det ;)

Godaften - Jacob.
12-05-2008 - 19:57

Den slags om vold&drugs og sommercrush'

Hey gæve drenge og fans. (Kevin)

Det er længe siden jeg har befundet mig her. Her ved den blanke side, klar til at skrive om ting fra min hverdag/toppen af mit hoved og ud til alle de vilde folk på det vide og brede, world wide web. Velkommen til 80'erne. Jow tak.

Hvem kender ikke det, med at man møder en anden person der bare ændrer alt? Simpelthen. Jeg mødte en tøs, vi kalder hende Nadja (sjovt, fordi det hedder hun faktisk også i tha real life) som fik mig til at tænke:
Måske er det på tide at slippe det gamle og prøve noget nyt. Her tænker jeg på min nuværende kæreste igennem 3 år. Man skal vel stoppe på et tidspunkt?

Så ved det lidt om, hvad jeg tænker for tiden. Hyggeligt, ikke? Jo da.

Hvad er der ellers? Jo, på dette tidspunkt er der mange eksamner selvfølgelig og det slipper vi ikke for på HG. Jeg håber virkelig ikke at vi trækker Erhvervs Økonomi. Ikke fordi jeg er specielt dårligt til det, jeg synes bare det er dødens pølse.
Meget hellere engelsk, da jeg scorer topkarakterer i det fag. Det er da godt nok heller ikke specielt svært, hvad? Næh, men man følger vel med i skolen.

Nu får vi at se, hvad det bliver til.

Dem der ikke kan huske hvem/hvad jeg er:

Jeg er og er fra og bla bla bla:

- 20 år - (Spif, kald på en player jeg vil være med i din klubhule)
- Glostrup
- Ja, det er en nederen by og nej, vi har ikke et fællestoilet til alle i ''landsbyen''
- Jeg kan godt lide Prince. Smøger 4 life.


En lille update til alle, og hvis du er nået så langt så synes jeg det er dælme imponerende, da jeg selv var ved at falde i søvn mens jeg skrev det hér.

P.S (fnis) - Kevin er tilbage, takket være den flinke HR. Skou.
Velkommen Kevin, lad nu vær' med at fucke alt og alle op herinde. Igen.

Hej hej og god sommer, vi skrives om et halvt år igen.

Jacob / Ninja Blauwy.
Følg Xboxlife her