Blauwy's blog
18-05-2008 - 19:35

Tattoo? Måske af Paula Adbul, den frækkert.

Yo, Hey, Ey, Goddag, Halløj osv.

Jeg har det sidste års tid gået med seriøse tanker om at få lavet en tatovering. Lige siden jeg fik ideen første gang har jeg givet det mere tid, da man jo nemt ombestemmer sig med sådan noget. Men det er ikke tilfældet her. Jeg vil stadig gerne have en. Den samme ide og samme placering som jeg første gang overvejede. Ideen er en G-nøgle, musiknode om du vil, på min inder-arm da mit efternavn starter med G også passer det jo meget sjovt.

Nu er det så kommet så vidt at jeg er parat til at gå under nålen. Jeg har endda luftet tanken for mine forældre, og mindsanten om de ikke råbte og skreg og at det skulle jeg ikke - og jo, jeg er over 18 - så det er mit valg i bund og grund. Mit på den anden side er det ikke fedt at komme hjem med blæk for livet og vide at de gamle vil være skuffede og whatever.

Min mors tankegang gik såvidt omkring at: ''Det er kun dumme mennesker der får tattoveringer'', ''du får aldrig et arbejde'' ''du fortryder det, du stempler dig selv og bla bla bla'' Hvortil jeg sagde at det havde jeg tænkt over (undtagen den tanke om dumme mennesker osv) og at det var derfor den skulle sidde på min inder-arm, så den kan dækkes til, hvis der skulle være brug for det. Ydermere ved den placering, ved jeg at jeg selv har den og det er derfor man skal have en - for sig selv.
Min mors geniale tilbage svar var så: HVORFOR SKAL DU SÅ HAVE EN, HVIS DU IKKE SELV KAN SE DEN?!?!?! - Ja hun råbte sgu næsten. Jeg KAN godt selv se den, jeg ville da være godt blind hvis ikke jeg kunne?

Et andet punkt var at jeg ville fortryde det. Hvis ikke om ½ år, så om 30. Jeg vil og kommer til at fortryde det. Nej - det tror jeg skam ikke, da jeg har haft ideen så længe efterhånden og stadig godt kunne tænke mig det. Man kan heller ikke leve efter, hvad man fortryder om 30 år. Jeg ved godt hvor jeg skal arbejde når jeg er uddannet og dér er tattoveringer en hverdags ting. Selvfølgelig er jeg nok ikke der hele livet, men den kan dækkes til og jeg lever i nuet. +/- et par år.


Nå, men ved vejs ende: Har i tattoveringer? Har i nogensinde fortrudt det eller noget? Probs med arbejde eller lign? Jeg vil gerne høre det ;)

Godaften - Jacob.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her