Blauwy's blog
24-09-2007 - 14:00

Hvor ekstremt..


..Irriterende.

Jeg var idag, ude for at lede efter Skate i Merlin eftersom der var et lille rygte om at det ville være der idag. Havde ingen forhåbninger eller noget, da jeg tog derhen og fik at vide, at de først fik det på torsdag.
Dét kom ikke bag på mig, da jeg egentlig godt vidste det.

Nå, jeg bevæger mig over i Game, på den anden side af centeret. Til min store forbavselse ser jeg at Skate står på hylden, til den nette sum af 579 kr.
Fair nok, tænker jeg. Der var dog én lille tanke i baghovedet da jeg tog det i hånden. ''Sjovt at de har det nu på hylderne, det kommer da først torsdag''

Jeg går op til kassen, halvnervøs og frygter at han siger noget i stil med; ''Det er bare et promoverings cover, det kommer først om et par dage'' MEN! han sagde så: ''Sådan et dér, ja tak'' Og hev et nyt spil frem fra bunken.

HER ER DET SÅ! - At det går fuldstændigt galt.

Jeg siger forbavset, ''hvor fedt at i har det idag, kommer det ikke først på torsdag?'' - Ja pisse klogt af mig. Han kigger forundrende på mig, kigger i sin lille bog. Der går lidt tid, hvorefter han tager spillet fra disken og siger: ''Jo...Sørme så. Beklager, vi kan ikke sælge det'' - Undskyld mig, tænker jeg. Jeg står med det i hånden, parat med dankort og shit. ....Også vil du ikke sælge det til mig!?
Nej, det måtte de først sælge den 11. oktober. Hvilket undrerede mig endnu mere.
Efter flere forsøg på at overtale ham, til at sælge det til mig når jeg nu havde set det og vidste at det kom på torsdag, tog han spillene ned fra hylden, og jeg forlod butikken.

''Suk, fucking helvede, hvor snotdumt, hvor er du bare pissehamrende klog'' - var bare nogle af de tanker der gik igennem hovedet på mig dér.

Hvor er det bare skide surt at tænke på, at jeg kunne have siddet med spillet i hånden, mens jeg skriver dette. Selvom det da nok ville tage lidt ekstra tid, da jeg skulle skrive med én hånd. (Taadaa, håhå)

Nå, men jeg er da klart oppe i Merlin på torsdag, oven på denne guldbelagte og selvforskyldte skuffelse.

...Suk...
Følg Xboxlife her