Willum89's blog
24-01-2008 - 22:45

Så ankom den endelig

I dag kunne jeg så endelig hente min nye bærbare computer på det lokale posthus.

Selvom Zepto havde skrevet til mig at den ført ville udkomme den 29, altså på tirsdag.

Men allerede i går ankom den, men da jeg ikke var hjemme var jeg nød til at vente til i dag.

Første indtryk:
En utrolig pæn computer, som med det samme oser af power. Kabinettet virker af utrolig god kvalitet, og der er ingen steder hvor den virker svag.

First run:
Da jeg havde valgt at bestille uden Windows var det nummer 1 på listen over ting som skulle ordnes. En lynhurtig installation af Windows Vista Home Premium, ja det tog vel omkring 15-20 minutter fra skiven kom i til det var installeret og var klart til at installere drivere.

Jeg smed så den medfølgende cd i, men blev med det samme skuffet. Samtlige drivere var meget forældede. Regnede selvfølgelig ikke med at det var de nyeste nye, men alligevel. Det værste var dog nok at der var 2 af dem som ikke kunne installeres og så var jeg nød til at hente dem over nettet. Det drejede sig om Grafikken og Bluetooth.

Efter at alle driverne var inde ville jeg opdatere Vista med Windows Update. Denne del tog længere tid end selve installationen. Der var hele 62 opdateringer under kategorien vigtige.

Andet:
Jeg havde hørt på forhånd at maskinen havde problemer med at den nemt kunne overophede, men det er bestemt ikke sandheden. Den bliver ikke ret varm.

Larm er der intet af. Den er godt nok stille. Eneste ting som siger til er dvd-brænderen, men det er jo sådan i utroligt mange bærbare computere.

Tastaturet er utroligt rart at trykke på. Lige som jeg helst ville have det.

Alt i alt er jeg mere end tilfreds med købet af min nye bærbare pc.

Så er der måske nogen som tænker at der må da være et eller andet galt med den. Men nej, det er der ikke hvis vi ser bort fra driverne.Info om den bærbare:
Zepto Znote 6625WD
    * Intel® Santa Rosa/Centrino™ Duo III teknologi
    * Intel® 965PM / ICH8-M Chipset
    * 15,4" WSXGA+ Crystal Clear skærm 1680x1050
    * nVidia Geforce 8600M GT 512MB grafikkort
    * 2.40GHz Intel® Core™2 Duo T8300 - 3MB
    * 2GB (2x1024) DDR2 PC6400 - 800MHZ 
    * 120GB 7200omdr. SATA  
    * 4 x USB 2.0 porte, 1 x Firewire, 1 x VGA udgang
    * Lyd ind- og udgang , 1 x TV-Out, 1 x Express Card 34/54
    * Indbygget 3i1 kortlæser, Indbygget Bluetooth  
    * Intel® PRO/Wireless 4965AGN 300Mbit
    * 1000 Mbit netværk, 56K mod, indb. mikr.
    * 355mm x 262mm x 27mm, 2.7 kg m/bat.

Prisen lå på blot 9K da den er på tilbud i øjeblikket.

Hvis der er nogen spørgsmål så spørg løs, og efterlad meget gerne en kommentar så jeg kan forbedre min blog. Derudover må du også meget gerne komme med idéer til fremtidige blogs.
14-01-2008 - 12:23

Bærbar på vej

Jeg har længe gået og overvejet at købe en bærbar i stedet for min desktop pc, men har aldrig fået gjort alvor at det.

Men i går blev det hele anderledes da telefonen ringede. I røret var en som ville købe min desktop pc og så slog jeg til.

I min desktop var der følgende:
- Intel Pentium D 3,4 Ghz
- 2 x 1 gb DDR2
- 1 x 256 GB, Sata2, 7200 rpm.
- 1 x 120 GB. IDE, 7200 rpm.
- XpertVision Geforce 7900 GT 512 MB DDR3 Ram
- DVD-Brænder
- 600W Zalman ZM600-HP ATX2
- ASUS Silent-Square CPU Køler

Skærm:
- Samsung syncmaster 76E 17" CRT

Den blev solgt for 5500 kroner. Men så kom der jo et problem, lige pludselig stod jeg uden en computer og det går jo ikke. Så på en gammel dårlig bærbar røg jeg på nettet og søgte rundt.

En næsten umulig opgave at finde den perfekte bærbar, når jeg vidste hvilke dele jeg ville have i, men til lave penge.

Men så faldt Jeg over en Zepto Znote 6625WD da den pt er sat 2700 kroner ned, hvilket ville sige en klasse pc til forholdsvis billige penge.

Efter at have læst 6-7 anmeldelser af den rundt omkring besluttede jeg mig for at købe den da den bliver rost overalt.

Jeg endte med følgende specs:
    * Intel® Santa Rosa/Centrino™ Duo III teknologi
    * Intel® 965PM / ICH8-M Chipset
    * 15,4" WSXGA+ Crystal Clear skærm 1680x1050
    * nVidia Geforce 8600M GT 512MB grafikkort
    * 2.40GHz Intel® Core™2 Duo T8300 - 3MB
    * 2GB (2x1024) DDR2 PC6400 - 800MHZ 
    * 120GB 7200omdr. SATA  
    * 4 x USB 2.0 porte, 1 x Firewire, 1 x VGA udgang
    * Lyd ind- og udgang , 1 x TV-Out, 1 x Express Card 34/54
    * Indbygget 3i1 kortlæser, Indbygget Bluetooth  
    * Intel® PRO/Wireless 4965AGN 300Mbit
    * 1000 Mbit netværk, 56K mod, indb. mikr.
    * 355mm x 262mm x 27mm, 2.7 kg m/bat.

Med en pris på lige under 9K så kan det da ikke gå helt galt, og jeg er mere end godt tilfreds med købet. Dog forventer Zepto først at jeg vil modtage pcen den 29. Januar.

Så der er ventetid på ca. 2 uger, og det må jeg jo se om jeg kan overleve.

Hvis der er nogen spørgsmål så spørg løs, og efterlad meget gerne en kommentar så jeg kan forbedre min blog. Derudover må du også meget gerne komme med idéer til fremtidige blogs.
10-01-2008 - 10:56

Dualshock 3

Jeg vil lige starte med at fortælle at den er skrevet for 1-2 måneder siden. Jeg har ikke først lige fået controlleren for nyligt.

Da Sony udsendte deres Playstation 3, var der mange som var utilfredse med at der ikke var rumble i controlleren. Deres undskyldning var at det ville genere den nye tilt funktion. Men den sande undskyldning var at de var blevet sagsøgt af firmaet, som havde udviklet deres rumble, og dermed måtte de blive nød til at tage den del ud.

Under den store spillemesse i Tokyo annoncerede Sony så deres nye controller, Dualshock 3 skulle være navnet og den ville indeholde rumble, på samme tid som med tilt funktionen. Men hvad med deres undskyldning fra tidligere? Lige pludselig kunne controlleren godt indeholde begge dele. Grunden til det var at Sony havde sluttet fred med firmaet bag rumble funktionen, og dermed kunne de igen komme den i controlleren.

Klokken var 14, og det ringede på døren. Udenfor stod der et postbud med en pakke til mig. Da jeg åbnede pakken blev jeg positivt overrasket, for inden i lå den meget savnede Dualshock 3 controller, som udkom i Japan den 11. november. Den havde nu også fundet sin vej til Danmark hvor jeg nu er en af de få heldige som ejer en Dualshock 3 controller.Første Øjekast:
Ved første øjekast ligner den fuldstændigt den gamle Sixaxis controller hvis man lige ser bort fra at der står Dualshock 3 på den, men de er slet ikke ens. Lige så snart man tager den ud af pakken og holder den i hånden kan man mærke forskel.

Vægt:
Jeg startede med at finde vægten frem, for har hørt at den skulle være tungere end den gamle. Det skulle da selvfølgelig undersøges. Vægten fortalte mig at Sixaxis controlleren vejer 135 g, mens den nye Dualshock 3 vejer 190 g. Det er altså sandt at den vejer mere, dog ikke mere end 55 g. Det lyder ikke som meget, men når man sidder med den i hånden er der kæmpe forskel. Det føles lige pludselig, som en controller, og ikke bare et eller andet stykke plastik, med lidt knapper på.First Run:
Efter den konstatering var det tid til at sætte den til. Da der ikke var strøm på den skulle jeg lige sætte USB kablet i controlleren, og så virkede det upåklageligt. Den virker som ventet helt uden problemer med en dansk Playstation selvom den er importeret. Den skulle ikke installeres eller noget, det virkede bare med det samme.
Jeg var selvfølgelig nød til at tjekke rumble funktionen ud, da det er derfor at jeg har købt controlleren, men her kom der et lille problem. Der findes ikke ret mange PS3 spil, som understøtter rumble. Dermed måtte jeg kigge mine spil i gennem og der fandt jeg Tekken 5, som jeg downloadede for noget tid siden fra PS Store. Med det samme blev rumble funktionen sat i gang, og det føles som om at jeg lige har fået en anden konsol, da der er kæmpe forskel i oplevelsen.Design:
Alle knapperne er lavet en smule om, på en meget positiv måde. De føles meget bedre at bruge. Alle knapper på nær L2 og R2 er lavet, så de er en smule hårdere at trykke på. L2 og R2 er lavet en del om, på den gamle Sixaxis føltes de, som om at det bare var 2 fjedre, som man trykkede på. På Dualshock 3 er det nærmere knapper. Plastikken som controlleren er lavet af er også anderledes end tidligere. På Sixaxis var det en helt glat overflade, mens det på Dualshock 3 er blevet noget mere ru at røre ved.

De 2 analoge knapper er også blevet ændret. De er blevet en smule mere flade og en smule mere ru. De er blevet lettere at flytte rundt med og det virker faktisk som om at man har mere styr på sin person/bil/hvad man nu spiller.Konklusion:
Hvis jeg kort skulle lave en konklusion, så kan jeg sige at jer som endnu ikke har fået en Dualshock 3 controller, i går glip af meget. Jeg kunne ikke drømme om at bruge min Sixaxis controller igen. Dualshock 3 er så meget bedre, at det ikke er til at fatte. Hvis du lige skulle stå med 500 kroner i overskud og ikke ved hvad de skal bruges på, så importer selv en Dualshock 3 controller i stedet for at vente til foråret når den kommer til Danmark. I vil ikke fortryde det.

Eneste minus jeg kan finde ved den er at man ikke får noget oplader kabel med i pakken, dog ser jeg det som et meget lille problem da jeg alligevel aldrig får brug for at oplade 2 controllere på samme tid. Desuden fulgte der heller ikke noget kabel med til en ny Sixaxis controller.

Samlet Karakter:
* * * * * 5 ud af 6 stjerner.

Hvis der er nogen spørgsmål så spørg løs, og efterlad meget gerne en kommentar så jeg kan forbedre min blog. Derudover må du også meget gerne komme med idéer til fremtidige blogs.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her