Pr3dator DK's blog
10-12-2006 - 01:21

Hvem er jeg og hvorfor blogge her?

 

Så ska jeg også være med på vognen. Havde enlig tænkt at gøre det på min egen hjemmeside, men må nok indse at jeg nok ikke får taget mig sammen til det, plus at jeg jo her har et publikum ;)

Jeg må nok gå for at være en af de gamle rotter her på forumet, ikke at jeg har været her i forumet i lang tid, men har været gamere i mange år. Måske ikke den classiske type af gamere, men netop derfor måske en gamere med et andet syn på tingene.

Jeg har enlig ikke tænkt mig at kun skrive om spiloplevelser, men også andre ting der sker rundt omkring mig. Men er det så interessant? Tjah, det finder vi så ud af!

Men for at i ska ha en idé om ham som forhåbningsvis sidder og skriver alle mulige interessante ting så kommer her en kort resume af mit liv:

Jeg blev født i Roskilde af mine forældre der begge er fra Amager. Kort tid efter min fødsel flyttede de til Sverige, og tog mig med. Jeg voksede op bland svenskere og alt hvad der hører til, men havde jo en stærk indflydelse af det danske da vi bevarede kontakten til Danmark, og jeg har således aldrig følt mig som andet end 100% Danskere. Efter gymnasiet kom jeg i lære på et reklamebureau. Jobbet i reklamebranchen fik mig så via omveje til at flytte tilbage til Danmark og bosætte mig i København (der var vidst også noget med en pige indover...). Her bor jeg så igen, nærmere bestemt på Amager, hvor det hele et eller andet sted startede.

Gamere har jeg altid været, synes jeg selv ihvertfald. Min far købte en gang, da jeg var omkring 6 år, et tv som var helt vildt high-tech fordi det havde to controllere som man kunne spille helt vildt fede spil på, så som Ping Pong, men det havde også noget andet... Vi havde nemlig en pistol som man ku putte den ene controller op i, og ku på den måde skyde til måls efter en stor grøn firkant der bevægede sig rundt på skærmen. Måske er det herfra jeg har fået min kærlighed til shooters genren?! Siden da har jeg spillet alt muligt fra Commodore til Megadrive, Playstation, PC og sefølgelig Xbox 1 og 2.

Idag er mit liv præget af den søn som jeg fik sammen med en eks-kæreste, mit job som tager utroligt meget af min tid, de piger jeg ser og mine venner, men sidst og bestemt ikke mindst af de spil jeg spiller på min Xbox 360'er.

Håber der vil være nogle fede artikler at finde i min blog, og vær velkommen til at spørge, kritisere eller rose mig!

 

 

 

 

 

 

 

Det sjette, og hemlige,

medlem af The Rat Pack!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her