Pr3dator DK's blog
30-01-2007 - 03:08

Saints and Soldiers
Historien kort fortalt: Et par dage efter slaget ved Ardennerne er det lykkets 4 amerikanske soldater at flygte fra tysk fangenskab i forvirringen der opstår da de tyske SS soldater går igang med at dræbe fangerne. De 4 er nød til at holde sig skjult i den snedækkede skov, hvor de kort tid efter finder en engelsk nedskudt pilot som har nogle vigtige informationer han er nød til at give videre til de allieredes hovedkvarter. De nu 5 mand, begiver sig ud på denne tur tilbage til de allieredes linier.

Det går naturligtvis ikke som planlagt og de støder flere gange ind i tyske soldater. Filmen er også fortællingen om menneskets psyke under hård pres og mangel på søvn, hvordan soldater knyttes til hinaden under kritiske situationer og de bånd der binder dem sammen.

Der er ikke de vilde effekter, og nogle af skuespillerne er ikke helt i top, men jeg synes sku alligevel det fungerer fint. På trods af manglende effekter så virker det som om alle andre detaljer så som våben og uniformer er i orden, vilde effekter ville helt sikkert alligevel ikke ha gavnet denne film. Tyskerne taler tysk, Belgierne taler fransk, og den engelske soldat lyder langt meget mere britisk end amerikansk.Med skuespillere der nærmest underspiller sin rolle, og en historie basered på virkelige hændelser uden at man får indtrycket af at de har lavet om på den så at den passer ind i en amerikansk morale, så synes jeg alligevel at dette er en helt ok film. Den får 3 stærke stjerner ud af fem mulige.

(meget tættere på 4 stjerner end 2 stjerner)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her