Teluc's blog
30-05-2011 - 14:12

Magic: Vildt pull

Havde en ganske glimrende morgen, hvor jeg endte med at trække det emne til min eksamen, som jeg egentlig helst ville trække. Jeg var mere eller mindre var 'walking on sunshine' og fik derfor overbevist kæresten om, at jeg da lige burde løber over i Legekæden og købe en enkelt New Phyrexia-booster, imens hun alligevel stod og kiggede på kedsommelige sommerkjoler.

Jeg dykkede et par boosters ned i displayet og fiskede en pakke op med 'Sheoldred' på. Mit constructed er mono-sort, så jeg håbede lidt at hun ville bringe mig held - ja, det er ret lame.

Men HOT DAMN! Commons var ikke super ophidsende, det var uncommons heller ikke - Thanadon er cool nok og Postmortem Lunge har muligvis også potentialet til at gøre noget ondt. Rares var der intet af, så vi er over i noget mythic. Batterskull gemte sig bag i pakken, hvilket må siges at være ganske tilfredsstillende - et kort til ca. 170-200 kr., alt efter hvilken butik man spørger. Det skulle dog vise sig, at Sword of War and Peace - OMGF! også havde gemt sig bagerst i pakken og den havde taget 'foil' med.

Det er måske lidt nerdy, men alligevel ret random at man trækker de to dyreste kort i et en serie i én booster, hvoraf den ene så også lige er foil.

                

Behold!

Nu vil jeg gå ud og købe mig et skrabelod :)

P.S. Skulle der være folk derude der er int. i at købe/bytte, så drop gerne en PM. Jeg er på udkig efter Sorin Planeswalker og Blooghast Vampires
09-05-2011 - 23:33

Let the Magic begin!

Da jeg var omkring 10 år gammel begyndte jeg at samle på Magic-kort - det var lidt på mode dengang. Jeg fattede aldrig spillet og kortene blev langsomt glemt og smidt væk. Det ændrede dog ikke på, at den generelle interesse for kortspil altid har varet ved. Derfor sprang jeg straks på da Duels of the Planeswalkers udkom på Xbox og det har faktisk været alle pengene værd. Nu har jeg så fået lært spillet nogenlunde og derfor fladt jeg for fristelsen, da jeg forleden gik forbi en Legekæden.

Efter at have nørdet lidt Magic The Gathering på Xbox, besluttede jeg mig for at købe en deckbuilder-box, der så kunne være udgangspunkt for mit første constructed deck. Jeg synes umiddelbart at Vampires-deck virker ret overpowered (om ikke andet i DotP), så da jeg så at boksen indeholdte ret mange vampires, så gav det hele lidt sig selv.

Nu er jeg så bare lidt i tvivl om, hvad jeg mangler for at decket bliver rigtig godt. Jeg må indrømme jeg ikke rigtig føler for at give en 40-50 kr. for enkeltkort, men jeg har da alligevel brugt omkring 250 kr. på enkeltkort de seneste par dage.

Her er hvad boksen bl.a. indeholdte:

Creats:
1x Child of the Night
2xVampire Lacerator
1xViscera Seer
1xBloodthrone Vampire
1xPulse Tracker
1x Guul Draz Vampire
1x Vampire Nighthawk
1x Barony Vampire
1x Ruthless Cullblade
1x Bloodseeker
1xGatekeeper of Malakir

Spells:
1xFeast of Blood
1x Urge to Feed
3x Doom Blade
2xGasp of Darkness
1x Corrupt
1x Haunting Echoes


Jeg er udemærket klar over, at det hele er lidt spredt, så jeg har kigget lidt på, hvad jeg synes der virker mest tiltalende og har derfor bestilt følgende kort fra Kelz0r.dk:

2 x Dark Ritual (5th)     (tænker det er godt med noget ekstra mana?)

2 x Disfigure (Zendikar)       (billig removal til tidlige levels/sorte 'svage' creatures)

2 x Sengir Vampire (9th)           (har altid haft love for det kort - beskytter imod luft og i combo med Dark Ritual og Grasp og D kan jeg trække et par stærke flyers ned - såfremt jeg ikke bliver countered)

1 xAnowon, the Ruin Sage (Worldwake)             (Epic i et vampire-deck skulle jeg mene)

1 x Vampire Nighthawk (Zendikar)  (vildt kort! burde have 4 af dem, men blev lidt nærrig da jeg skulle bestille)

2 x Raise Dead (9th)                 (genopliving)

2 x Disentomb (Magic 2011, M11)                 (2 andre, så de ikke exiler al revive på én gang)

1 x Malakir Bloodwitch (Zendikar)                (Kan vel være en game changer? Protection er vel altid godt?)

1 x Kalitas, Bloodchief of Ghet (Zendikar)         (Syg ability)

4 x Terror (mir)                               (basic removal)

1 x Ascendant Evincar (10th)                (er ikke sikker på ham her, men god vs. nonblack)

2x Butcher of Malakir (Worldwake)        (Virker også ret cool - købte faktisk fordi den var billig)

2 x Unearth (UrzLeg)                   (Rise and shine)

3 x Quag Vampires (Worldwake)          (basic tools der kan pumpes lategame hvis nødvendigt )

2 x Feast of Blood (Zendikar)            (removal til nonblack)

4 x Nighthaze (Rise of the Eldrazi)               (sideboard til sort)

Jeg tænker at decket skal bygges op omkring disse to:


Alle kort i mit deck er vampires, så det virker ganske oplagt^


Hot damn!

Jeg ved jeg skyder med spredhagel og har måske ret mange random kort med, men kunne egentlig godt tænke mig noget feedback fra magic-kyndige. Det er ret meget på chill-niveau pt. og har ingen ambitioner om at gøre noget ved turneringer eller lign. Jeg vil bare spille lidt imod venner nu go da og vil MEGET gerne vinde.

Er der et par magic-kyndige der kan give noget feedback? Hvad skal jeg fjerne og hvad skal jeg satse mere på? Er der oplagte kort (som stadig er til at betale - gider fx ikke give 55 kr. for Sanguine Bond og Dark Depths/Vampire Hexmage-combo koster også lige på den grimme side af 240 kr.) jeg har overset? Jeg ved godt jeg ikke kan smide samtlige kort jeg har ind i mit deck, så jeg søger efter hjælp til, hvad der ville være mest oplagt at vælge til det deck ud fra ovenstående kort.

Har også lige lidt random spørgsmål:
Jeg har søgt lidt efter noget enchantment der giver noget spell-immunity, men tror ikke det findes i sort?
Det samme gælder vel enchantments der giver protection fra "vælg farve" - de findes ikke i sort, eller?
Findes der kort der giver mig lov til at søge efter vampires eller lign? "Search deck for ....?" (Tror man kalder det fetch :D?)
Hvad gør jeg vs "Indestructible" når jeg er sort Vamp? Kan jeg exile?

Takker for alle comments og håber i vil smide lidt guidance ind :)

22-01-2011 - 15:40

Flere perler ... racist!

Jeg (vi) har igen haft gang i perlepladerne, så nu har Megaman har blandt andet fået selskab. Jeg har endnu ikke fået nosset mig sammen til at tage op i Legekæden og købe nye forsyninger, så de mere omfattende projekter, hvor der skal bruges en 2-3 forskellige nuancer af samme farve, må jeg holde lidt igen med.

Her er hvad ugen har bragt med sig af kreative udskejelser:


Woodman og QuickmanScrooge fra det formidable Ducktales fra NES.


OBJECTION! En manga-inspireret Phoenix Wright fra Ace Attorney-serien.


"Hi i'm Guybrush Threepwood. I'm a mighty pirate!"


... og et lille foto af familien :)

08-01-2011 - 16:22

En kreativ weekend

Min underbo havde en ret simpel Pacman-magnet på sit køleskab og det fik mig til at tænke, at det kunne være sjovt at lave noget lignende selv.

Derfor gik jeg på google og 1 times tid senere spankulerede kæresten og jeg 140 kr. fattigere ud af Legekæden i Vordingborg. Resultatet af vores indkøb (og eftermiddag) kan i se herunder:

Vi har store ambitioner - disse skal blot ses som små "test". Der skal blandt andet laves figurer fra Street Fighter og Legend of Zelda :)

God weekend derude.
15-11-2010 - 16:21

Verdens bedste far?

Faldt lige over den video her. Den lille gut aner sikker ikke hvem Deadmau5 er, men han har uden tvivl et af de mest imponerende kostumer i nabolaget :D

Følg Xboxlife her