Teluc's blog
30-05-2011 - 14:12

Magic: Vildt pull

Havde en ganske glimrende morgen, hvor jeg endte med at trække det emne til min eksamen, som jeg egentlig helst ville trække. Jeg var mere eller mindre var 'walking on sunshine' og fik derfor overbevist kæresten om, at jeg da lige burde løber over i Legekæden og købe en enkelt New Phyrexia-booster, imens hun alligevel stod og kiggede på kedsommelige sommerkjoler.

Jeg dykkede et par boosters ned i displayet og fiskede en pakke op med 'Sheoldred' på. Mit constructed er mono-sort, så jeg håbede lidt at hun ville bringe mig held - ja, det er ret lame.

Men HOT DAMN! Commons var ikke super ophidsende, det var uncommons heller ikke - Thanadon er cool nok og Postmortem Lunge har muligvis også potentialet til at gøre noget ondt. Rares var der intet af, så vi er over i noget mythic. Batterskull gemte sig bag i pakken, hvilket må siges at være ganske tilfredsstillende - et kort til ca. 170-200 kr., alt efter hvilken butik man spørger. Det skulle dog vise sig, at Sword of War and Peace - OMGF! også havde gemt sig bagerst i pakken og den havde taget 'foil' med.

Det er måske lidt nerdy, men alligevel ret random at man trækker de to dyreste kort i et en serie i én booster, hvoraf den ene så også lige er foil.

                

Behold!

Nu vil jeg gå ud og købe mig et skrabelod :)

P.S. Skulle der være folk derude der er int. i at købe/bytte, så drop gerne en PM. Jeg er på udkig efter Sorin Planeswalker og Blooghast Vampires
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her