Teluc's blog
15-07-2007 - 20:31

Overvurderet!

Det siges at smag kan ikke diskuteres, men alligevel er det som oftest skyld i alle diskussioner.

Jeg giver herunder mine personlige top 5. over verdens mest overvurderet ting.


Nirvana:
Jeg fatter simpelthen ikke Nirvana's popularitet. Man bliver væsentligt mere irriteret end underholdt af musikken. Heldigvis så nåede de kun at udgive 3 plader før Cubain valgte at begå selvmord.


Björk
Alt ved Björk's popularitet er fuldstændig grotesk. Hendes skuespillerevner i ”Dancer in the Dark”, hendes udseende, hendes såkaldte sangstemme! Jeg lå simpelthen flad af grin, da jeg for første gang så Björks musikvideo til ”A Triumph of a heart”. Se filmen igennem og giv mig din helt ærlige mening! Den er sjov, fordi den stinker af amatør, men er det musik?


Frisk fisk
Har ikke tal på hvor mange gange jeg har hørt sætningen: ”Nej hvor smager det helt fantastisk lækkert” om frisk fisk. Jeg arbejder på en restaurant, hvor jeg jævnligt serverer fisk, men jeg må ærligt indrømme, at har aldrig selv helt fattet pointen. Jeg ville alle dage vælger svin, okse eller kylling over fisk. Dampet torsk, røget ål eller en fiskeforret er ok, men så stopper festen også. Ingen grund til at flyve helt op under loftet mormor. Det er bare en rødspætte.


Nintendo Wii
Tydeligvis handler next-gen popularitet hverken om kvaliteten på software fronten, online gaming eller multimedie funktioner. 95% af spillene kan være nok så elendige, men det er ligemeget bare konsollen er billig. Man må da give Nintendo lidt kodus for at gå fra bunden til toppen, men jeg tror snart, at Wii-bølgen rider over. WiiFit er det første store skridt imod afgrunden.


Simpsons
Sammenligner man med South Park, så er Simpsons ganske enkelt ikke sjovt. Folk tripper vildt meget over den nye spillefilm der snart rammer biograferne, men selvom jeg virkelig anstrenger mig, så har jeg altså utrolig svært ved at grine af Simpsons.

 

Rækkefølgen er vilkårlig, da jeg simpelthen ikke gider spilde tid på at tænke over hvilken af de 5 ting der er mest værdiløs. Skulle man lige kaste en hurtig vinder ind, så må det nok være Wii, der er den mest oplagte kandidat 1. pladsen.


Runner-ups til listen indeholder blandt andet: Angelina Jolie, iPhone og Geometry wars.

14-07-2007 - 20:31

Nøglen til fart!

Selvom min blog i dage muligvis kan få en til at tro andet, så har jeg altså ingen tilknytning til mobilselskabet ”3”. Jeg er bare ganske enkelt blevet imponeret… MEGET imponeret!


Grunden er et lille lækkert USB-modem, som du muligvis har set reklamen for. Når jeg ser sådanne reklamer, bliver jeg, såvel som alle andre ramt af en indre skepsis. Jeg kan næsten stadig hører mig selv sige: ”Ja wauw, men det virker sikkert kun, hvis du sidder direkte op og ned af en sender og her er det garanteret stadig den rene elendighed –for slet ikke at tale om installationen”.. men jeg må blankt erkende, at jeg tog grueligt fejl.

 

Efter at have sat USB-modemet i ens bærbare, åbner man et lille program, der selv installerer sig selv på harddisken, første gang man sætter det til. Herefter indtastes en lille 4-cifret pinkode og voila. 1-3 Mbit bredbånd overalt i Danmark, og jeg mener virkelig overalt!

 

Min egentlige begejstring findes dog i, at jeg lige nu befinder mig på motorvejen fra Nykøbing F på vej imod København N med 120 km i time og ikke én eneste gang har jeg haft udfald på forbindelsen. Jeg har gennem hele turen haft Net-radio tændt og har også kigget lidt på Youtube og forum. Ikke et eneste udfald. Det er da fantastisk efter min mening.

 

Grunden er i al sin enkelthed, at USB-modemet har et mobil abonnoment. Man indsætter sit medfølgende sim-kort i modemet og indtaster som ved enhver anden mobiltelefon en pinkode. Foruden at være helt fantastisk stabil på nettet, kan der også sendes gratis sms’er fra programmet der installeres.

 

I hjemmet kan den sågar levere Internet til alle husets computere, blot ved at blive sat til bag i den trådløse routerens USB-indgang.

 

Jeg har haft mange skuffende oplevelser med lign. devices der lover guld og grønne skove, men denne gang må jeg komme til kort.

 

På en skala fra 1-10 må denne herlighed få et velfortjent 9-tal.

  

Skal måske lige for god ordens skyld sige, at det ikke er bagved rettet. 120 i timen på motorvej imens man blogger -det er vel lige at stramme den lidt. ;)


USB-modem fra 3

08-07-2007 - 20:27

En personlig favorit

Kender du det, når man ser et klip på nettet og man nærmest selv kan mærke smerten?

Klippet er gammelt og muligvis set før. Har du ikke set det, så burde du helt sikkert ikke snyde dig selv for et godt grin! Få drejet godt op på volumen!

"Stop it! Im not kidding"
Bonus info: Han misser selvfølgelig kurven -det er jo klart
08-07-2007 - 00:13

So it begins...

Så blev jeg Xbox 360 ejer igen, hvilket i min obskure verden retfærdigører at jeg skal til at blogge herinde.

Har løbende været bruge på forum, hvor jeg af flere er blevet kendt/stemplet Sony fanboy. Jeg skjuler bestemt ikke at jeg har et godt øje til Sony, men vil nu mest af alt betragte mig selv som multigamer. Irritabel kan jeg dog let blive, når folk dømmer PS3 til døden før den overhovedet har fået fodfæste.


PlayStation 3 har haft halv tamme udgivelser og skuffende Xbox 360 konverteringer, men ser man på udviklingen fra Ubisofts Splinter Cell: Double Agent der var en mindre skandale på Ps3 og så videre til Rainbow Six: Vegas, så kan vi se at det faktisk er muligt at lave spil, som er ganske gode på begge platforme. Næste store spil fra Ubi bliver Assassins Creed og det skal blive spændende at se om PS3 kan tage det længste skridt i 3. halvleg.


Nå, men nok om PS3, det er Xbox der er i højsædet i dagens blog fra mig. Herunder er billedet af min nye skønhed, så Elite som den kan fås i Danmark i øjeblikket.
Konsollen bringer dejlig disko-stemning ind i stuen og farven kan indstilles efter humør.

Xbox

Følg Xboxlife her