Vilsen's blog
23-06-2008 - 00:29

Kommende Projekter

Efter min succes som editor på crows minitage har jeg selvfølgelig ikke tænkt mig og stoppe.
Ind til september/oktober har jeg 2 projekter kørende som jeg så har tænkt mig at skrive lidt om.

Juxer M2 - Dedication
Efter at have udført et okay stykke arbejde på Juxers første montage faldt det helt naturligt for ig at sige ja da han spurgte om jeg ville lave den næste også.
Til at starte med skulle det egentlig have været en dualtage med ham og Topper men fordi Topper stort ikke spiller Halo 3 mere (eller i hvert fald en overgang ikke gjorde) så valgte Juxer og køre den solo i stedet.
Jeg har faktisk ikke sagt det til Juxer endnu men som du kan læse ovenfor så har jeg besluttet mig for at lave en trailer til hans montage hvis han altså siger go' for det.
Jeg har fået set nogle af de klip som Juxer har skrabt sammen og det ser super ud indtil nu. Han er det danske svar p en montage kid ;)

Status: Jeg har i sin tid lavet en intro eller den er ca. 75% done men udover det har jeg ikke lavet noget endnu. Musikken er naturligvis allerede blevet valgt.

MLGx CaNi8a1 1 Dualtage

Det her er klart det projekt jeg glæder mig allermest til (når du er færdig med at læse vil du forstå hvorfor). For godt en måned siden modtog jeg en mail fra CaNi8a1 om at ham og hans ven ville lave en dualtage og kun manglede og finde en editor.
Så de spurgte om det var noget for mig og at hvis jeg sagde ja ville sende en extern hdd til mig med alle klippene på i 720p.
Jeg svarede så at det lød super nice men jeg ville ikke ofre penge på at få sendt harddisken tilbage igen.
Jeg troede så det var det men så næste morgen da jeg vågnede lå det en glædelig overraskelse i min indebakke han skrev at det skulle jeg ikke tænke på det skulle han nok tage sig af.
Han sender dog først harddisken efter MLG Toronto (august 22-24)

Status: Har heller ikke lavet noget her da jeg ikke har fået noget at arbejde med endnu ;). Har dog valgt en af sangene til montagen.

/Vilsen
Følg Xboxlife her