Vilsen's blog
15-05-2008 - 22:57

Crow - Rapement Minitage

Som nogen nok har set så er jeg blevet færdig med crows minitage.

Små ting om montagen.
Navnet:
Selve navnet rapement kommer fra crows første halo 2 montage hvor han i introen har et film klip (hvor jeg har brugt lydfilen til min "loading" screen) jeg sys det er en super nice klip og ville derfor bruge det igen og så gav det ligesom sig selv at montagen skulle ha navn derefter.

Gameplay:
Som juxer også sagde der kunne godt ha været flere multikills og ja kunne der måske godt men nogen er heldigere end andre hvad multikills angår og der er crow nok ikke en af de heldigste men det er jo heldigvis heller ikke antallet af multikills der afgøre hvor god spilleren er Wink

Editing:
Som mange nok kan se har jeg udviklet min editing stil noget siden min egen montage kom for ca 5 måneder siden.
Jeg er selv glad for hvor langt jeg er nået, men det har også holdt hårdt og det skal man være instillet på som ny editer det tager tid og lære nogen har self nemmere ved det end andre men hvis du sys det tager lang tid før du bliver god så tænk på at jeg har redigeret i næsten 3 år nu og først de sidste 5 måneder har udviklet mig meget (lol jeg roser faktisk mig selv) Wink
men lad jer ikke skramme hvis du kan li og redigere lige meget hvad folk siger om det du laver hvis man skal tage alt negativt response til sig så bliver når man ikke langt komments som "omg you suck" skal man bare se igennem fingre med trust me i know.

Er du igang med et projekt og vil du ha det kigget efter i sømmene så send mig endelige en pb så kigger jeg på det Wink

Overall:
Det har faktisk været en temmelig lang process denne gang no idea why men det plejer at gå hurtigere men udover det så er jeg godt tilfreds med det jeg har fået lavet og prøver nu mit held på diverse amerikanske forums.

Hosted:

Da jeg vågnede her til morgen havde jeg fået en im fra QsK King som er leder af QsKGlobal.com hvor det stod "ill check it out now" så jeg tænkte og hvad så? men jeg gik ind på QsKGlobal.com og hvad lå der på forsiden? Crows montage ^^ Det er første gang jeg er blevet hosted og det føles godt rigtigt godt. Selvom King efter al sandsynlighed ikke læser det her vil jeg siger mange tak til ham alligevel.

QsKGlobal Link
(man skal måske ha login)

Filefront Link
(der kan også streams men det anbefales at du downloader da det godt kan give en forskydning i lyd/billede)

Crows blog
Følg Xboxlife her