Rockanoid's blog
23-06-2010 - 13:00

Pre-order helvede i Gamestop

Øv!! Hold op hvor jeg hader pre-orders!! Hvorfor skal det være så forbandet svært at finde 2 (eller flere) spil som man kan bytte til noget man rigtig godt kunne tænke sig?

Det nye "Call of Duty" og "Medal of Honor" ligger højest på min ønskeliste for tiden, og når jeg skal være helt ærlig, så synes jeg at 549 kr. er alt, alt for dyrt for et spil. Så hvad gør man så? Man pre-order, køber spillet billigt og får en lille bonus oven i hatten! Super god ide! Man kan jo nærmest blive helt glad over, at et sådant system findes, men glæden varer kort..

Det var sjovt at pre-order i Gamestop i starten. Der var ikke så mange spil på deres ekskluderingsliste og der gik nogle gange sport i, at søge i de forskellige butikker og på Nettet, for at finde nogle billige spil man kunne bytte. Selvfølgelig var det en stakket frist. Selvfølgelig fandt Gamestop ud af, at de pludselig brændte inde med en masse billige og ofte dårlige spil, de ikke ville kunne komme af med igen. Og selvfølgelig blev ekskluderingslisten større og større og i dag er det nærmest umuligt, at finde et billigt spil som kan byttes..

Jeg gider næsten ikke "sporten" mere. Det med at lede i de forskellige butikker efter billige indbytningsspil er en kedelig sport og når man så endelig finder noget, så sparer man så lidt, at det ikke var besværet værd. At Gamestop i dag har en indbytningsliste der konstant kan ændre sig er dødfrustrerende, da man jo kan risikere, at købe et spil som pludselig ikke kan byttes; I mine øjne, en meget mærkelig handelsstrategi, som ikke kommer deres kunder til gode..

Så her er et par mere eller mindre seriøse ideer til hvordan Gamestop kunne ændre deres strategi i forhold indbytningstilbud:

1. Lave en hylde hvor der kun står spil som kan bruges til at bytte med. Der skal selvfølgelig være et stort flot gult skilt hvor der står "Køb 2 og byt til nyt - så bliver du ikke snydt!"

2. Lave pre-orders med rabat på f.eks. 100 kr. På den måde opfordrer man folk til at forudbestille spillet og 100 kr. svarer jo omtrendt til det man alligevel kan spare nu om dage, hvis man indbytter sine spil. 

3. Droppe indbytningsmuligheden ved pre-orders. Hvorfor er den der når det er så besværligt? Det må også være frustrerende som medarbejder i Gamestop, at skulle afvise så mange kunder. Især hvis kunderne overvejer at lave pre-orders i Game i stedet.

4. Tage imod alle spil ved indbytning i forhold til pre-orders og give dem til udviklingslandene. Så kan Gamestop få skattegevinsten for humanitært arbejde.

Har du et godt forslag så skrive venligst herunder.. Tak :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her