ramlas's blog
18-06-2011 - 20:03

Skatten

Det pisser ned, men hvor er det dejligt - så kan vi spille xbox hele dagen, selvom konen råber og skriger! Hold kæft kælling! Jeg spiller i stuen, begge mine drenge spiller på hvert deres værelse, neeej hvor vi hygger os! Sidst på dagen fik jeg alligevel dårlig samvittighed og tænkte jeg må hellere rydde lidt op og sådan! Så bliver den bedre halvdel også i godt humør. Nå ned i den mørke kælder og garage, og der starter jeg med at rydde op. Hold kæft alt det lort man har gemt til ingen verdens nytte. Den ene sæk efter den anden bliver fyldt op. Gamle jakker, sko, paraplyer, værktøj, der ikke bliver brugt mere, ryger lige ned i sækken.
Åhh mangler lige det gamle skab i garagen, må hellere lige tjekke det, da det er helt fyldt op med ting og sager - da jeg nærmer mig bunden af skabet og rækker længst ind, mærker jeg ledninger og en firkantet boks, skynder mig at rydde det ud og ser til min store overraskelse: SKATTEN!!
Min gl. xbox fra 2003 med masser af spil ca. 30 stk. og to controllere med ledning, hold kæft den havde jeg helt glemt, op til drengene og fortælle fars gl. boks er fundet. I stikkontakten og xboxen  begynder at snurre, den funker sgu endnu, spil i (det første TY the tasmanian tiger) og hvor er det fedt! Spiller lidt og næste gamle spil kommer i og det næste og næste - vi glemmer helt vores nye xboxe og PS3ére. Drengene syntes at, de gamle spil ser fede ud, de er mere spændende end de nye far, råber de i munden på hinanden!
Hold kæft det er fedt, vi skal spille hele aftenen og imorgen med, på fars gl. xbox, vi kommer sgu nok  op at slås!!! Konen råber ude fra køkkenet "hvad med det oprydning" hold kæft siger jeg, vi spiller.
Hvad med jer lifere, har i også glemt jeres gl. spil???
Her er lidt hvad jeg fandt:
TOM OG JERRY
FABLE 1
ROBOTS
MADAGASCAR
LEGO STAR WARS
BURNOUT REVENGE
ICE AGE
HULK
OVER HÆKKEN
SCOOBY DOO
KING KONG
CRASH
MORROWIND
HITMAN
TY 3
SPLINTER CELL
OUT RUN 2
RAYMANN
BLACK
DE UTROLIGE
DESTROY ALL HUMANNS - HALO - HUNTER REDEEMER - DOOM - CONKER - DRIVER - HALF LIFE
MESS AASAULT
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her