ramlas's blog
18-06-2011 - 20:03

Skatten

Det pisser ned, men hvor er det dejligt - så kan vi spille xbox hele dagen, selvom konen råber og skriger! Hold kæft kælling! Jeg spiller i stuen, begge mine drenge spiller på hvert deres værelse, neeej hvor vi hygger os! Sidst på dagen fik jeg alligevel dårlig samvittighed og tænkte jeg må hellere rydde lidt op og sådan! Så bliver den bedre halvdel også i godt humør. Nå ned i den mørke kælder og garage, og der starter jeg med at rydde op. Hold kæft alt det lort man har gemt til ingen verdens nytte. Den ene sæk efter den anden bliver fyldt op. Gamle jakker, sko, paraplyer, værktøj, der ikke bliver brugt mere, ryger lige ned i sækken.
Åhh mangler lige det gamle skab i garagen, må hellere lige tjekke det, da det er helt fyldt op med ting og sager - da jeg nærmer mig bunden af skabet og rækker længst ind, mærker jeg ledninger og en firkantet boks, skynder mig at rydde det ud og ser til min store overraskelse: SKATTEN!!
Min gl. xbox fra 2003 med masser af spil ca. 30 stk. og to controllere med ledning, hold kæft den havde jeg helt glemt, op til drengene og fortælle fars gl. boks er fundet. I stikkontakten og xboxen  begynder at snurre, den funker sgu endnu, spil i (det første TY the tasmanian tiger) og hvor er det fedt! Spiller lidt og næste gamle spil kommer i og det næste og næste - vi glemmer helt vores nye xboxe og PS3ére. Drengene syntes at, de gamle spil ser fede ud, de er mere spændende end de nye far, råber de i munden på hinanden!
Hold kæft det er fedt, vi skal spille hele aftenen og imorgen med, på fars gl. xbox, vi kommer sgu nok  op at slås!!! Konen råber ude fra køkkenet "hvad med det oprydning" hold kæft siger jeg, vi spiller.
Hvad med jer lifere, har i også glemt jeres gl. spil???
Her er lidt hvad jeg fandt:
TOM OG JERRY
FABLE 1
ROBOTS
MADAGASCAR
LEGO STAR WARS
BURNOUT REVENGE
ICE AGE
HULK
OVER HÆKKEN
SCOOBY DOO
KING KONG
CRASH
MORROWIND
HITMAN
TY 3
SPLINTER CELL
OUT RUN 2
RAYMANN
BLACK
DE UTROLIGE
DESTROY ALL HUMANNS - HALO - HUNTER REDEEMER - DOOM - CONKER - DRIVER - HALF LIFE
MESS AASAULT
02-05-2011 - 23:56

Såå kom nu igen Hyggen

Jaså skete det igen - Hyggen vil forlade os!
Hyggen laver mange sjove blogindlæg, nogle virkelig gode og nogle, der ikke er så gode, men hans blogindlæg har altid skabt debat og det er positivt. På et tidspunkt og jeg taler lige for mig selv nu, får man altså bare lige lyst til at give ham et venligt gok i nødden, forstået på den måde, at det er simpelthen for meget med alt hans "vendenom på en tallerken" - det er det, folk bliver trætte af! Så ville han sælge sin xbox og købe ps3 og sagde tak for alt! men vendte hurtigt tilbage.
Derfor har jeg også selv skrevet lidt dumsmarte comments til hans tidligere blogs men i en god mening og for at få Hyggen til at forstå hvornår nok er nok!
Hyggens seneste tiltag i denne blogverden er blogs ang. Fotoguf, som jeg synes er super spændende og interresante.
Men her går det desværre igen galt, da Hyggen føler nogle brugere stjæler hans ide under overskriften "Fotoguf".
Hør her Hyggen, du skal da bare være stolt af, der er andre, der springer med på din vogn, og smider supergode fotos, som dine også er, ud i forrummet. De sure opstød, der kom i en efterfølgende blog, er altså din egen skyld, da du kommenterede Pbays blog med: find et andet sted til dine fotoguf, efteraber osv.
Hyggen - vær glad for at nogen gider kopierer dig og komme både med negative og positive comments til dine blogs - du har jo mange læsere!
OG LAD NU VÆRE MED AT SIGE IGEN OG IGEN "HYGGEN LUKKER NED OG KOMMER ALDRIG TILBAGE - fægt med oprejs pande og vi ved alle herinde du kommer igen på et tidspunkt - så vend på din tallerken og kom tilbage!!

Alt skrevet i en god mening, Hyggen - ses og blogges:)

Ramlas
11-11-2010 - 21:50

10.000 G huraaaaaaaaaaaaaaaa

hold da op - helt uden jeg vidste det - over 10.000 G (G=gokker) jeg nåede det, sikken overraskelse, ikke engang naboen opdagede det, og ingen af mine gutter på friendslisten opdagede det, jamen hvad sker der, spillet er kommet helt op i et andet gear - I andre er da også helt vildt stolte når I lige rammer plet, nogle har 10 G, andre 20, 30 og helt op til over 100.000 G (de må godt nok være startet tidligt, eller også har de ingen kæreste) nå men de sidste 114 kom lige ud af hånden, vupti ligeså hurtigt som Skidney Lee, ja jeg er fandme stolt af mine 10114 gokker, men trænger til en pause!
Hvordan går det med I andres gokkeri??

Hilsen Gokke
07-10-2010 - 19:42

hvor bliver det affffff!!!!

nu har jeg som så mange andre, gået og glædet mig til at se de lam blive slagtet - men hvad sker der?
Er the lams blevet bortadopteret? Er de blevet spist, bag vores ryg? Er de blevet til fede uldsokker?
Har de fået lov til at opleve julemanden? Er slagteren blev blødsøden? måske er de stukket af? spørgsmålende er mange og svarende blæser i vinden! hvem kan forklare dette mysterium - det kan kun EN - NEMLI´BUTCHER og lad os så få en forklaring, vi er mange der venter spændt!!!!!!!

PS.: jeg bliver nok nødt til at slagte børnenes kaniner så vi kan få lidt bloddddddd ha haaaa
20-09-2010 - 09:14

Hemmeligheden er sluppet ud!!!!

Ahaaa Hr. Skou, det var din hemmelighed og sikken en - det er en super flot og overskuelig site, tillykke til os alle!

PS.: Turen til Sverige var kanon men er helt smadret idag, det tager et par dage at kommer over!  Og nej vi fandt ingen af hunkøn, det eneste vi så til det, var en elgko og den gad jeg sgu ikke suge i!!!

Kort blog pga. trætheden, men vender stærkt tilbage!

God dag til jer alle og nyd vores flotte site!!  :) 
Følg Xboxlife her