ramlas's blog
20-09-2010 - 09:14

Hemmeligheden er sluppet ud!!!!

Ahaaa Hr. Skou, det var din hemmelighed og sikken en - det er en super flot og overskuelig site, tillykke til os alle!

PS.: Turen til Sverige var kanon men er helt smadret idag, det tager et par dage at kommer over!  Og nej vi fandt ingen af hunkøn, det eneste vi så til det, var en elgko og den gad jeg sgu ikke suge i!!!

Kort blog pga. trætheden, men vender stærkt tilbage!

God dag til jer alle og nyd vores flotte site!!  :) 
16-09-2010 - 20:25

Adjø

Farvel til xboxen, farvel til Halo Reach, farvel til MW2 online og skrigende unger, farvel til familien, farvel til kollegaer, farvel forum, farvel blog - hvornår ses vi igen, ikke før mandag eftermiddag, imorgen kl. 05.00 starter vi 4 gutter bilen til Frederikshavn, færgen til Göteborg, og derfra til Isaberg 150 km. lige op i Sverige. Golfgrejet er pakket ned + masser af øl, fedt, så spiller vi 18 hullers golf fredag kl. 15.00, derefter, bajere, i bad og ned og spise lækker mad i restauranten, så bajere igen og i seng, lørdag 2x18 hullers golf lørdag med samme menu, og søndag 18 hullers golf, færgen hjem søndag aften og på job mandag morgen, og goddag til alt det jeg sagde farvel til!
SIKKEN EN HERRETUR - golf og bajere i massevis og ingen kvinder - PS: kun hvis vi falder over nogen:)

SES Drenge!!!!!
01-09-2010 - 20:12

nå det var ikke så godt!

nå så ramte krisen sgu også mig. Fik idag at vide af bossen at alle i hans firma skulle gå ned i arbejdestid, fra 37 timer i ugen til 30 timer. Ja, så må vi suge på lappen, da konen er arbejdsløs men forhåbenligt starter på isfabrikken til november.
Hvor skal der så spares, ja jeg skal nok cykle på job, så bilen bliver stående og forresten sagde hun, alle de spil du har bestilt til efteråret, dem får du lige slettet fra coolshop. fandme nej sagde jeg, hvis man afbestiller bestilte spil, koster det 100 kr. pr. spil,så det er da penge ud i den blå luft. DEN ÅD HUN RÅT. Hurra så er efteråret da reddet lidt. I gamle dage spiste man vandgrød og slæbe-sild, så det laver jeg til weekenden!! Fandens osse så afhængig man er af penge........................
Følg Xboxlife her