pstudio's blog
24-02-2010 - 04:19

Det er bare så typisk

Jeg afsluttede min bachelor-uddannelse i januar, og bruge lige nu tiden på at slappe af, mens jeg venter på mit bachelor bevis.
En af mine tidsrøvere er selvfølgelig Youtube, hvor jeg subscriber flere forskellige kanaler. En af dem, er Steve Benways retro-spilkanal, hvor Steve, der ligesom mig ikke er den bedste gamer i verden, sidder og spiller en masse af de gode (og dårlige) gamle spil. I dag ser jeg så et klip, hvor han spiller den gamle klassiker Smash TV. Et spil der bringer tankerne tilbage til den gamle Schwarzenegger klassiker: "The Running Man".
For de uindviede, så er Smash TV en top-down shooter, hvor man spiller en karakter, der deltager i et TV show. Målet er simpelt nok, Dræb en horde af modstandere, for at vinde den store præmie.
Som det så ofte sker, når man ser klip af de gamle spil, så får man en kløe i fingrene og får lyst til at genspille klassikeren. Jeg mindes, at spillet er tilgængeligt på XBLA, og tænder derfor straks boxen. Jeg støder dog ind i et problem. Jeg kan ikke finde spillet, noget sted på marketplace. Jeg er helt sikker på, at jeg har haft trial'n downloadet fær, og at jeg også har spillet spillet hos en ven, men det er bare ikke at finde nogen steder.
For ikke at miste min forstand, går jeg igang med at lede på nettet, for at be- eller afkræfte om hvorvidt Smash TV er/har været tilgængelig på XBLA. Og her finder jeg det så svaret.
http://www.joystiq.com/2010/02/17/midway-xbla-classics-removed-from-xbox-marketplace/
Som linket siger, spillene fra Midway er blevet fjernet, da WB har overtaget rettighederne. Og jeg er ikke gal, spillene var der faktisk engang. Men så opdager jeg datoen for nyheden. Det er lige sket. I sidste uge kunne jeg købe spillet. Det er bare typisk og nederen.
Der er selvfølgelig andre måder at skaffe spillet på, men det var på boxen at jeg havde lyst til at spille det. Nu må jeg nøjes med at se kunstskøjteløb på TV2, mens jeg sidder og surmuler over, at hele verden er imod mig.
Følg Xboxlife her