Mitzurugi's blog
24-02-2007 - 15:37

Dagens top tre - Serier

Da jeg jo har lavet en top tre over film, kunne jeg lige så godt lave en om serier =)

Min top tre:

3. According To Jim

Synes According To Jim er en sjov serier, på grund af de mange løgne og problemer Jim og Cheryl kommer ud for. Det er ikke en serie som får mig til at grine, men jeg smiler hele vejen igennem hvert afsnit!

2. The Simpsons

Jeg kan ikke komme udenom The Simpson da denne serie er SÅ genial! Homer har nok en af de fedeste personligheder til dato. Der er mange afsnit, som jeg har set 4-5 gange, men det gør slet ikke spor fordi serien er så god. Der er nogle få afsnit, hvor jeg har været ved af dø af grin over Homer's stupiditet, men dem er der desværre ikke så mange af. Så hvis du har Tv3+ vil jeg råde dig til at slå over på kanalen fra klokken 18-20 i hverdagene =)

1. F.R.I.E.N.D.S

Det skal lige siges, at det var et meget tæt løb mellem Simpsons og Venner, men Venner vandt! Der er ikke et eneste afsnit, hvor jeg ikke lige brugt lattermusklen, jeg elsker bare serien, og andet har jeg ikke at sige!

PS: Hvis du har tid og lyst, så skriv din top tre over dine yndlings serier =)
22-02-2007 - 22:45

Dagens top tre - Spil

Så kom den kategori vi alle havde ventet på, nemlig spil. Jeg har valgt at lave mine top tre'er til forskellige konsoller, da jeg simpelthen ikke kan finde det ultimative spil!

Xbox 360 top tre:

3. Enchanted Arms
Dette spil overraskede mig så meget, at jeg bliver nød til at sætte det på min top tre. Jeg elsker RPG spil med en god historie, og det synes JEG Enchanted Arms leverer. Gameplayet er fedt, grafikken er god,(imo)og spillet er langt.

2. Viva Piñata
Et fantastisk spil uden lige. Endelig er Rare tilbage i kampen efter deres store nedtur. De har skabt en originalt kunstværk ifølge mig. Troede det var et elendigt børnespil, men det er meget mere end det. Dog skal det lige siges, at det kan blive trivielt i længden, men det bliver vidst nok efter jeg har passeret level 50.

1. Gears of War
Mesterværket. Den første gang jeg så en trailer få dette spil tænkte jeg: "Endnu et menneske vs. Aliens spil, hvad sker der for spil-genren?" Derfor kom det som et chok, da jeg tjekkede spillets karaktere world-wide. Det blev rost til skyerne, så det spil måtte jeg jo eje! Jeg tog dagen efter ned til EB-Games og betalte 550,- for det, og jeg har ikke fortrudt det i et split-sekund. Det spil har givet mig så meget underholdning offline såvel som online. Jeg har også fået en MASSE nye danske venner takket være GoW. Alle de turneringer jeg har været med i har også været underholdning i højeste gear, så jeg synes Gears of War fortjener en første plads!

Playstation 2 top 3:

3. Timesplitters: Future Perfect
Jeg havde ventet på dette spil i knap tre år. Endelig kom det, og jeg skyndte mig selvfølgelig at købe det. Timesplitters 2 havde jeg spillet UTROLIGT meget, sammen med nogle kammerater fra min klasse. Det var den fantastiske co-op og offline 4-player del jeg elskede ved spillet. Desværre findes der ikke så mange 4-Player offline spil til Xbox 360, og det synes jeg er en gevaldig skam, men det kan jeg skrive om en anden dag.

2. God of War
Dette spil var lige noget få mig, en god historie, god grafik og et godt gameplay. God of War SKAL bare prøves af alle personer, det er så fedt et spil, at det bare ikke må miss'es! Kratos er nok mere badass end selve CHUCK NORRIS, og det siger en KÆMPE del.

1. Final Fantasy X
Lidt over 105 timer har jeg spillet et af de bedste spil nogensinde. Tillad mig at citere en kommentar Teluc skrev i min blog: "Det er sygt så sympatisk og til tider rørt man bliver, når man ser Tidus og Yuna. Det lyder helt hjernedødt at sige, men folk der har prøvet spillet ved hvordan det føles!" Og jeg ved tilfældigvis godt hvordan det føles, mere gribende historie har jeg aldrig set i et andet spil, og det er GRUNDEN til at DU skal købe dette brilliante spil.
22-02-2007 - 07:20

"Alle folkeskoler er lukket i Århus"

Sagde den flinke mand i radioen. Jakob Lauridsen blev så glad da han hørte nyheden,  så han hoppede direkte op i sin egen lampe af ren lykke. Han tænkte på det i går inden han skulle sove: "Gad vide om der bliver snefri i morgen?" Og det gjorde der ^_^

Hva' så gutter! Hvem af jer på xboxlife har fået snefri, og hvad skal i bruge denne fantastiske dag på?
20-02-2007 - 15:39

Dagens top 3 - Film

Så er det blevet tid til "Dagens top 3!" I dag har jeg valgt om film =)

Her er min top 3 over de bedste film(IMO):
3. En Verden Udenfor(Tak RiLLeNXD)
En god film man bare SKAL se, andet har jeg ikke at sige!

2. James Bond: Cansino Royale
Nok den bedste Bond film jeg har set til dato. Fyldt med action, damer, kærlighed og eksplotioner! Daniel Craig gør et fantastisk arbejde, som den nye Bond, og så er det også godt gået af Mads Mikkelsen og Jesper Christensen, som også medvirker i filmen.

1. Team America World Police
Har valgt netop denne film på første pladsen, fordi JEG hælder mest til sjove film, men seriøse film er også nice. Har set filmen knap 8 gange nu, og den er stadigvæk underholdning i topklasse. Elskerne sangene i filmen blandt andet "Pearl Harbor sucks" er rigtig sjov. Den skal også have ros, fordi de har lavet HELE film kun med marionetdukker ^_^
19-02-2007 - 23:22

Dagens top 3

Har tænkte mig at lave en top 3 hver dag i forskellige genre. I dag handler min top 3 om musik ^_^
Min top 3 i øjeblikket:

3. Nelly Furtado - All Good Things
Synes den er dejlig afslappende, og så gør det jo heller ikke noget, at hun er rent guf at se på ;)

2. Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking her Clothes Off
Jeg bliver glad hver gang jeg hører den! Elsker næsten alle Panic! At The Discos numre, men især dette her er mit favorit nummer med dem =)

1. Akon ft. Snoop Doqq - I Wanna Fuck/Love you
Titlen afhænger af hvor man har hørt den henne. Nu kan jeg godt forestille mig nogle tænker: "Endnu en der kun hører mainstream musik" og til det har jeg ikke andet at sige end: "OG HVAD SÅ?" det gør ingen forskel om andre hører det samme musik som mig, håber der er nogle der ude, som er enige med mig. "Mainstream er blevet sådan et negativt ord =(

Til sidst har jeg lige et spørgsmål, hvad er din top 3 i øjeblikket? =)
18-02-2007 - 00:43

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Så blev en NY vinder af "Dagens pose lol" endelig fundet :D

Vinderen: Godaften, er der nogle af jer der nogle sinde har krammet en handicappet gris?

StreetRacer DK: Nej men jeg har set en mongol-gorilla i fjernsynet. Den var fucked up at se på....

Vinderen: Du så vel bare et program om Paris Hilton? Very Happy

Tillykke med det Ulik ;)

Link til tråden
12-02-2007 - 19:50

Tror du på andet liv i universet?

Det gør jeg i hvert fald, ikke ligefrem at det er så kaldte "Aliens" men der må jo være en form for andet liv. Når man tænker over hvor stort universet er, så må der jo værre andet en støv, planeter med roterende saltkringler o.s.v!
Til sidst vil jeg gerne lige poste denne film:

Tror DU på andet liv i universet, eller synes du det er helt absurd?
12-02-2007 - 00:32

I'm Rick James Bitch!

Mit yndlings "afsnit" med Dave Chapelle... Enjoy:

PS: Det er kvalitets lol :P
09-02-2007 - 12:46

Final Fantasy

Til dem der holder af Final Fantasy serien:(heriblandt mig selv)


08-02-2007 - 18:37

Yes!

Så fandt jeg vinderen af "Dagens pose lol" det er for lang tid siden jeg sidst har delt sådan en lækker sag ud ^_^  Dog blev vinderen en som har vundet den mange gange før, men det gør jo ikke noget =)
Bullshit: Hvad er årsagen til kræft?

Vinderen: Cigaretter, bil-os, indåndingsluft, vand, sæbe, klorhexidin, cornflakes, havregryn, pandekager, vafler, fuldkornsbrød, hvedebrød, blæk, urin, sigøjnere, flyvemaskiner, speedbåde, støv, kæledyr, flormelis, tyggegummi, engelsk vingummi, lakrids, chips, dip, æbler, pærer, bananer, flæsk, oksekød, hestekød, egern, marsvin, sommerfugle, kongerejer, trykblyanter, Toblerone, viskelæder, stegt lever, forloren hare, opvaskemiddel, skyllemiddel, tørresnore, tallerkener, underkopper, kaffekopper, kaffe, te, sukker, mælk, fløde, saftevand, sodavand, tastaturer, skærme, computere, xbox'e, microsoft, sony, playstations, klipfisk og hestepærer.

Hvad får man ikke kræft af efterhånden? Very Happy

Vinderen blev nemlig Rotator, godt at se du stadigvæk har det i dig ;)
Grunden til jeg valgte det indlæg: "It's funny cause it's true!" c,')
07-02-2007 - 21:16

Def Jam: Icon


Rappere og Hip-hoppere er efterhånden klar til at hoppe i ringen igen, og denne gang på PS3 og Xbox 360. Imens amerikanerne allerede kommer til at kunne dele øretævere ud til stjerner som “The Game” og Ludachris d. 6 marts, så må vi europæere vente til den 16 marts. Der er dog håb forude for dem, som har kigget længe efter dette spil, for imorgen vil det være muligt at finde en demo af Def Jam: Icon på Xbox Live Marketplace.

Venligst udlånt af Simon Lauridsen!
07-02-2007 - 15:24

Latter = Meningen med livet!

Så skal jeg se om jeg kan få folk til at trække på smilebåndet endnu engang, og husk, der er ingen garanti ;)

Den her skal jeg bruge fremover:
Jakob: Kan man blive straffet for noget man ikke har gjort?
Læreren: Nej, det ville være uretfærdigt.
Jakob: Godt, for jeg har ikke lavet mine lektier!


Man kommer længst med sandheden:
Mænd støvsuger på samme måde som de har sex.
De sætter bare stikket i, larmer i 3 minutter, kollapser så på sofaen og mener at konen bare skal være henrykt ^_^


Min yndlings joke... EVER:(Og ja, jeg ved godt den er gammel Rotator ;)

I retten!

En mand bliver stillet for en dommer, anklaget for at have stjålet et ur.

Dommer: De har stjålet et ur!

Anklagede: Det kan jeg næppe tro.

- Deres fulde navn?

- Jens Peter Sofus Aksel Nikolaj Hansen.

- Det er ikke nødvendigt at nævne hele familien.

- Det gør jeg heller ikke.

- De er født?

- Ja selvfølgelig.

- Jeg mener hvor er De født?

- Ja, se jeg er født i Usserød, døbt i Lillerød, og konfirmeret i Hillerød.

- Er der ikke flere rødder?

- Jo, der er gulerødder og ...

- Tak. Er De gift?

- Ja!

- Med hvem?

- Med en dame!

- Ja, man bliver almindeligvis ikke gift med en mand.

- Jo, min tante for eksempel.

- Tak. Hvad er Deres far?

- Død!

- Ja, men hvad var han før han døde?

- Levende!

- Jamen, hvad VAR han?

- Forkølet.

- OK! Men hvad bestilte han?

- Han hostede.

- Det kunne han da ikke leve af.

- Nej, man han døde jo også.

- De erklæres hermed uskyldig og kan gå fri!

- Vil det sige at jeg må beholde uret?


06-02-2007 - 16:38

N00B!

Han slår ikke Vat69 med en sniper, men god det er han :P
04-02-2007 - 00:21

We are the champions!

Så er turneringen slut, og det endte med at team Foxtrot vandt. Tak for en fed turnering PepperDude, Niller DK og Vat69 :D Selvfølgelig også tak til Sephiroth og FleshFear, fordi de lavede turneringen ^_^
03-02-2007 - 14:31

Gears of War

Så er dagen endeligt kommet hvor PepperDude, Niller DK, Vat69 og jeg skal deltage i GoW turneringen. Jeg ved allerede det bliver en sjov turnering, da jeg ved mine teammates er nogle humorfyldte mennesker :) Tilsidst vil jer gerne sige held og lykke til alle jer andre, som også er med i turneringen ;)
01-02-2007 - 11:20

Februar

Februar bliver en fed måned, med to spil jeg ser meget frem til:

Endelig et ægte party-spil til 360'er hvor man kan spille 4 personer offline. Det er noget af det jeg syntes Xbox'en mangler flere af! Der var et helt hav af dem på PS2, deriblandt mit TimeSplitters <3Kæft jeg glæder mig meget til dette spil! Jeg elskede Hulk: Indcredible Destruction, og det minder en del om dette spil IMO =)
Gta + Hulk: Indcredible Destruction = Crackdown <3