Mitzurugi's blog
22-02-2007 - 22:45

Dagens top tre - Spil

Så kom den kategori vi alle havde ventet på, nemlig spil. Jeg har valgt at lave mine top tre'er til forskellige konsoller, da jeg simpelthen ikke kan finde det ultimative spil!

Xbox 360 top tre:

3. Enchanted Arms
Dette spil overraskede mig så meget, at jeg bliver nød til at sætte det på min top tre. Jeg elsker RPG spil med en god historie, og det synes JEG Enchanted Arms leverer. Gameplayet er fedt, grafikken er god,(imo)og spillet er langt.

2. Viva Piñata
Et fantastisk spil uden lige. Endelig er Rare tilbage i kampen efter deres store nedtur. De har skabt en originalt kunstværk ifølge mig. Troede det var et elendigt børnespil, men det er meget mere end det. Dog skal det lige siges, at det kan blive trivielt i længden, men det bliver vidst nok efter jeg har passeret level 50.

1. Gears of War
Mesterværket. Den første gang jeg så en trailer få dette spil tænkte jeg: "Endnu et menneske vs. Aliens spil, hvad sker der for spil-genren?" Derfor kom det som et chok, da jeg tjekkede spillets karaktere world-wide. Det blev rost til skyerne, så det spil måtte jeg jo eje! Jeg tog dagen efter ned til EB-Games og betalte 550,- for det, og jeg har ikke fortrudt det i et split-sekund. Det spil har givet mig så meget underholdning offline såvel som online. Jeg har også fået en MASSE nye danske venner takket være GoW. Alle de turneringer jeg har været med i har også været underholdning i højeste gear, så jeg synes Gears of War fortjener en første plads!

Playstation 2 top 3:

3. Timesplitters: Future Perfect
Jeg havde ventet på dette spil i knap tre år. Endelig kom det, og jeg skyndte mig selvfølgelig at købe det. Timesplitters 2 havde jeg spillet UTROLIGT meget, sammen med nogle kammerater fra min klasse. Det var den fantastiske co-op og offline 4-player del jeg elskede ved spillet. Desværre findes der ikke så mange 4-Player offline spil til Xbox 360, og det synes jeg er en gevaldig skam, men det kan jeg skrive om en anden dag.

2. God of War
Dette spil var lige noget få mig, en god historie, god grafik og et godt gameplay. God of War SKAL bare prøves af alle personer, det er så fedt et spil, at det bare ikke må miss'es! Kratos er nok mere badass end selve CHUCK NORRIS, og det siger en KÆMPE del.

1. Final Fantasy X
Lidt over 105 timer har jeg spillet et af de bedste spil nogensinde. Tillad mig at citere en kommentar Teluc skrev i min blog: "Det er sygt så sympatisk og til tider rørt man bliver, når man ser Tidus og Yuna. Det lyder helt hjernedødt at sige, men folk der har prøvet spillet ved hvordan det føles!" Og jeg ved tilfældigvis godt hvordan det føles, mere gribende historie har jeg aldrig set i et andet spil, og det er GRUNDEN til at DU skal købe dette brilliante spil.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her