Mitzurugi's blog
20-11-2013 - 09:15

Xbox 360 Highlights

Så er der ikke længe til den nye generation af konsoller lander på hylderne herhjemme. Af den grund vil jeg skrive om nogle af højdepunkterne fra denne generation.

1. Achievements.
Man kan sige hvad man vil om achievements, men man kan ikke komme uden om at MS ramte en guldåre. Det er jo nærmest umuligt at finde et spil uden achievements i dag, med undtagelse af udgivelser på Nintendo, men det er jo mere end: "hey jeg holder forfest, lad os spille Just Dance wuhuu" konsol.
Jeg har kendt mange folk, både fra dette forum og andre, som specifikt har gået efter disse virtuelle trofæer trods kvaliteten af spillene, og jeg har selv været en af dem. Det var nærmest som en form for ludomani, så mange tak for det MS!

2. Arkade spil.
Jeg må indrømme at jeg ikke har været den mest flittige bruger af denne fantastiske nye service, men jeg har alligvel haft nogle spiloplevelser udover det sædvanlige. Her tænker jeg blandt andet på, Braid, Happy Wars og mit for altid elskede Marble Blast Ultra(jeg venter stadigvæk på 2'ern)som jeg har brugt uhyggeligt meget tid på.

3. DLC.
Den ting som jeg har brudt mig mindst om i denne generation må uden et sekunds tvivl være DLC. Der har været alt for mange eksempler af day1 dlc, som kunne have været på discen, men der var ikke lige plads eller andre latterlige undskyldninger. Det er en service som har handlet om for meget ekstra malkning, og alt for lidt kvalitet. 

4. Multiplayer.
Der var også mulighed for at spille med andre mennesker online i den forhenværende generation, men det har for alvor fundet sin plads i den nuværende. Hvor mange spil har ikke fået en multiplayer del som har føltes påklistret, og virket som en nervøs handling på grund af for lidt salg hvis det var foruden? 

5. Party chat.
Jeg elsker party chat, og jeg elsker endnu mere MS fordi de valgte at give et headset med i alle Xbox 360 pakker. Det var en genistreg som sikrede at alle folk kunne være med i snakken. Party chat er den ting som har haft størst betydning for mig i denne generation, og jeg tror nærmest at jeg har snakket med halvdelen af xlife igennem årene, og det har været en fornøjelse, men næste gang vælger jeg Playstation. 
08-07-2010 - 11:33

Sommer sigs.

Jeg skal ikke lave noget de næste to dage, så jeg håbede lidt at folk var blevet trætte af deres sigs, så jeg kunne bruge tiden på noget fornuftigt! Kriterierne er de samme som sidste gang, i skal bare skrive hvad for et tema i gerne vil have, og så prøver jeg at udfylde alles ønsker :-) Kom med nogle requests.
- Venlig hilsen Mitzu.
27-05-2010 - 17:04

Halvt menneske


Halvt iceman! Ja, som i allesammen nok ved er der paradise-finale i aften. Jeg har fulgt med i hele denne sæson, og må indrømme at det er vanvittig god underholdning. Jeg har lige set finalen(kunne simpelthen ikke vente)og kan nu afslører at det var den helt rigtige som vandt/den person jeg har holdt med lige fra starten. Jeg måtte desværre ikke deltage sidste år pga. jeg var for ung, men nu hvor jeg er blevet 18 ser det lyst ud.


Callouts til alle mine paradise homies:
Elgaard, Warrior Grady, Sevus, MadeOutOfHell, Shreik, Prozel, Beaverding, AMZB, Blodbad, SpaceSlug DK, Kim1502, DaytimeOlsen, Poco G, Ismand og alle andre på min friendslist.
Uden jer havde det ikke været det samme <3
22-05-2010 - 23:32

Mario Kart stinker!

Sådan laver man en fed reklame:

09-03-2010 - 16:32

God of War III

Misundelsens tis er en bitter drik, og den bliver i hvert fald ikke mindre bitter af at GoW III udkommer meget snart. PS3 har virkelig åbnet op for posen med det gode lol, og hvorfor er det så at vi skal snydes? Jeg HADER eksklusive titler! :-)
- Mvh. Mitzu der ville ønske han kunne spille Heavy Rain og ovennævnte titel.

PS: Hvad er det for en frygtelig tendens med bare at skrive +1 efter folks indlæg. Det er ikke youtube eller fb det her! ^_^