Mitzurugi's blog
20-11-2013 - 09:15

Xbox 360 Highlights

Så er der ikke længe til den nye generation af konsoller lander på hylderne herhjemme. Af den grund vil jeg skrive om nogle af højdepunkterne fra denne generation.

1. Achievements.
Man kan sige hvad man vil om achievements, men man kan ikke komme uden om at MS ramte en guldåre. Det er jo nærmest umuligt at finde et spil uden achievements i dag, med undtagelse af udgivelser på Nintendo, men det er jo mere end: "hey jeg holder forfest, lad os spille Just Dance wuhuu" konsol.
Jeg har kendt mange folk, både fra dette forum og andre, som specifikt har gået efter disse virtuelle trofæer trods kvaliteten af spillene, og jeg har selv været en af dem. Det var nærmest som en form for ludomani, så mange tak for det MS!

2. Arkade spil.
Jeg må indrømme at jeg ikke har været den mest flittige bruger af denne fantastiske nye service, men jeg har alligvel haft nogle spiloplevelser udover det sædvanlige. Her tænker jeg blandt andet på, Braid, Happy Wars og mit for altid elskede Marble Blast Ultra(jeg venter stadigvæk på 2'ern)som jeg har brugt uhyggeligt meget tid på.

3. DLC.
Den ting som jeg har brudt mig mindst om i denne generation må uden et sekunds tvivl være DLC. Der har været alt for mange eksempler af day1 dlc, som kunne have været på discen, men der var ikke lige plads eller andre latterlige undskyldninger. Det er en service som har handlet om for meget ekstra malkning, og alt for lidt kvalitet. 

4. Multiplayer.
Der var også mulighed for at spille med andre mennesker online i den forhenværende generation, men det har for alvor fundet sin plads i den nuværende. Hvor mange spil har ikke fået en multiplayer del som har føltes påklistret, og virket som en nervøs handling på grund af for lidt salg hvis det var foruden? 

5. Party chat.
Jeg elsker party chat, og jeg elsker endnu mere MS fordi de valgte at give et headset med i alle Xbox 360 pakker. Det var en genistreg som sikrede at alle folk kunne være med i snakken. Party chat er den ting som har haft størst betydning for mig i denne generation, og jeg tror nærmest at jeg har snakket med halvdelen af xlife igennem årene, og det har været en fornøjelse, men næste gang vælger jeg Playstation. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.