Lowlandet's blog
21-07-2012 - 00:35

The Dark Knight Rises

Dette er mit indtryk af filmen, og hele Batman Trilogien.

Torsdag kunne jeg mærke forventningerne stige, anmeldelserne begyndte at komme frem. Og med kun glade anmeldere, kunne jeg virkelig se frem til en aften i den sorte superhelts tegn!

Jeg havde det som et lille barn lige op til Juleaften. Nu måtte tiden bare godt komme, hvor jeg kunne sætte mig i sædet, og nyde det som jeg har ventet på siden The Dark Knight kom ud. Forsættelsen!

Lad mig sige det fra starten. Jeg er ikke erfaren Batman fan, overhovedet ikke. Men jeg blev grebet af universet for et par år tilbage. Og siden hen har det sat sig fast i mig, Batman er bare bedst!

Filmen udspiller sig som i ved nok, 8 år efter episoderne i The Dark Knight. Og Bruce Wayne har lagt Batman på hylden og isoleret sig i sit palæ, sammen med sin trofaste butler Alfred. Vi bliver mødt med lyden af Gary Oldman's skønne stemme i rollen som James Gordon. Gothams Politikommisær. Han hylder Harvey Dent på den dag, da det var 8 år siden at jeg døde. Stadig er folk overbeviste om at det var Batman der slog ham ihjel, og at det derfor er grunden til at de ikke har set ham siden.

I mellemtiden nærmer en katastrofe sig Gotham. Bane! Gotham's nye ærkefjende, og mulige undergang. Til trods for at jeg ikke kunne forestille mig nogen mere ondskabsfuld eller kynisk som Jokeren i TDK, så overgår Bane mine vildeste fantasier. Hans maske, og hans stemmer. Kombineret med et sind som får jokeren til at ligne en skoledreng, blev jeg grebet af hans personlighed!

Mere vil jeg ikke sige om selve filmens historie, da den mindste afsløring ville være en skam for dem som ikke har set den endnu, men skal.

The Dark Knight Rises overraskede mig fordi at den slet ikke var som jeg havde forventet. Jeg havde set 4-5 forskellige trailers for den, og havde svært ved at se hvad historien præcist var. Jeg vidste at Nolan ville overraske, men at han gør det på en sådanne måde er helt fantastisk!

En ting må jeg dog sige at jeg ærgerede mig over. Men det vidste jeg allerede på forhånd, og det er Nolans egne ord. Jokeren ville ikke blive nævnt på nogen! måde i filmen. Og det synes jeg er en skam. Ja naturligvis ville vi ikke komme til at se ham, da Heath Ledger jo desværre døde kort efter TDK var filmet færdig. Men ved navns nævnelse kunne jeg godt tænke mig at have hørt hvad der siden hen var sket.

Uanset hvad så har Nolan med sin trilogi hævet standarden for hvad der er en god Superheltefilm.

Jeg har stor respekt for den mand, og den måde det er blevet gjort på er så meget i orden!
15-07-2012 - 00:21

Creativity 4


Daft Punk Pyramid Tour

Barney

Tommy Gun

Marshall Amp

Ferrari F430

Camaro

Daft Punk Bottle Caps

VROOOOM!

AK-47 Blueprint

Airplane Engine

Gibson Les Paul Studio

Spraycan CMYK

Abstract Sphere

Mini!

Spørg, hvis i skal bruge links til billederne i fuld opløsning. (1920*1080px.)