Lowlandet's blog
21-05-2013 - 16:05

Ønskeseddel til microsoft.

Så kom dagen, hvor MS afslører deres nye konsol.

Om den så kommer til at hedder: Xbox 720, Xbox Infinite eller Next-box. Det kunne jeg ikke være mere ligeglad med.For mig vil den altid hedde Xbox, da alle ved hvilken generation vi går imøde.

Men nu var det ikke navnet med funktionerne som jeg ville tale lidt om.

Først og fremmest - Smid et blu-ray drev i. Vi gider ikke længere have 17 forskellige skiver, som skal installeres 1 efter 1. Det burde ikke være rigtigt i 2013 at det skal være på denne måde. Alternativet til Blu-ray ville ellers være en cartridge som vi kender fra de glade Nintendo dage.Hvis Xbox kunne fremvise en konsol med kun 1-2 bevægelige dele (Harddisken & Blæseren) så ville jeg være glad. En fuldstændig lydløs og ninja konsol.

Ingen touch! Jeg hader ikke touch knappen på min Xbox 360 slim, men ville altid have valgt en fysisk knap istedet for. Eller at eject knappen var placeres mere strategisk.Her ville alternativet være at bruge controlleren til den slags, og slet ikke have knapper på konsollen.

Trådløs opladning. Vi kender det allerede fra nyere smartphones. Du lægger telefonen på en platform, og herved lader den op. Please MS kom med en løsning som gør at vi ikke skal ud og købe os fattige i play n' charge kit, eller 1-gangs batterier fra Rema1000.

Flere muligheder. Jeg vil gerne bruge min xbox som mediecenter, men det kan jeg ikke da den ikke understøtter et bredt udvalg af film formatter etc... Få nu samlet det hele i en maskine, hvis I nu alligevel skal have blu-ray i så giv i det mindste også mediecenteret et løft.

Lad mig beholde min controller! Jeg vil glædeligt købe jeres nye konsol. Men min gamle controller kan da sagtens bruges til den nye. I behøves ikke ændre ved et allerede perfekt design, controlleren passer i ens hænder ligesom et sæt handsker.

Xbox Guld. Jeres guld service har jeg nydt godt af i over 4 år nu, og mener stadig ikke at det er for meget at betale 200-300 kroner om året, for at spille online.Men kan I så ikke også godt være søde at lade os få samme fordele som Playstation Plus brugerne får. Lad os få 6-8 spil om året, gratis! Om det så er Bioshock Infinite, eller The Walking Dead Survival Instinct, det er jeg sådanne set ligeglad med. Men indgå et samarbejde med udviklerne, det ville gøre os så glade!

Og imponér os så i aften! Deal?