kofoed's blog
13-01-2012 - 22:37

How to Netflix

Efter lidt snak om Netflix her på forumet, så ville jeg da lige lave en lille guide der viser hvordan kan du gøre brug af det her hjemme i Danmark, på din xbox360, PS3, Apple tv, Smart TV eller hvad der nu ellers virke til Netflix.

Til at starte med skal du have en US xbox bruger, hvis du ikke ved hvordan du får det, så google det, men med den kan du download Netflix app, også kan du endda starte det fra din danske bruge når du får sat det hele op! Du kan også bruge Hulu Plus, og andre US only ting med denne guide.

Efter du har fået hentet Netflix' xbox app, så skal du få din xbox til at tro at du er i USA, det er skam ikke så svært igen, det hjælper hjemme siden http://www.unblock-us.com/ dig nemlig med. Men her kommer det step by step.

1. Gå ind på http://www.unblock-us.com/ . Det koster 5$ om måneden at bruge, dog er de første 7 dage gratis, så du kan lige se om det virker først :-)

2. Du tilmelder din e-mail der inde, hvor du så vil få en email, med et link, som giver dig 2 DNS-numre, du skal også lige huske og trykke på "Check Service", for at starte din trial.

3. De 2 DNS-numre, skal du have ind i network settings i den enhed du skal bruge, du kan også bruge det ved din router, men ville jeg ikke bruge. Det er kun din DNS-adresse du skal rette i, gør ingenting ved din IP-adresse, Undernetmaske, Standardgateway. Nogle gange skal man reboot den enhed man skal bruge, før det virker.

Sådan nu skulle du Netflix gerne tro, din computer er i USA, so far so good.

4. Nu hopper du ind på Netflix, og opretter en bruger, det koster 8$ om måneden, du skal vist nok bruge en adresse fra USA, for at oprette en bruger, det kan du finde på google maps eller fakenamegenerator.com, men ellers skulle det være ret let.


5. start din xbox op, og indset de samme DNS-numre i din xbox network settings, og du skulle gerne kunne logge på din netflix fra din xbox! Prøv og genstart din xbox hvis det ikke virker første gang.

Denne guide er lavet fra the top of my head, så kan lidt være nogle fejl, der er masser guides inde på unblock-us.com for en masse enheder, men for mange ting er det sgu lige ud af vejen, så det er til at finde ud af. Kan du ikke få det til at virke, så skriv her, så prøver jeg og hjælpe med det ;-)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her