kofoed's blog
17-07-2009 - 00:11

Spilåret 2009

Kan ikke rigtig tage mig sammen til at sove, og skal på ferie imorgen til i Italien med 3 af mine venner, så ville lige lave en blog (min første her på siden), om hvad for nogle spil jeg ser frem til i 2009.

Indtil nu synes jeg det har været et rigtig dårligt spilår hvor kun få spil har rigtig sagt mig noget (snakker dog kun om retail spil, da der har været nogle okay arcade spil, og noget okay DCL, men nok om det), har kun købt 3 spil fra iår af, men ser ud til at slut godt af med:


 - Wolfenstein

Har altid synes godt om Wolfenstein, og har spillet det meget da jeg har helt lille (Wolfenstein 3D, self), så skal helt sikkert holde øje med dette spil.

 - Halo 3: ODST

Halo 3 sagde mig ikke så meget, men da jeg sad og så E3 synes jeg alligevel ODST så fedt nok ud, så kunne være man skulle prøve det, det er dog ikke sikkert det bliver købt på dag en, så skal det være for der kommer et godt pre-order tilbud på det.

- Brutal Legend

Også et spil man skal holde øje med, så jeg tror kan gå hen og blive godt, men kan også gå hen og blive dårligt.

- Bioshock 2

Ser dog ikke ud til vi skal være sikker på den udkommer ud, men 1'eren var jo super, så tror helt sikkert også 2'eren bliver et topklasse spil.

- Max Payne 3

Endnu en gammel serie der kommer tilbage, og Max Payne var super fedt tilbage i de gode tider, dog ser 3'eren ikke ud til bare blive mere af det samme, men noget ret nyt noget, noget som jeg er sikker på RockStars kan gøre godt.

- Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Dem der har set E3 demoen af spillet ved hvis godt hvor fedt dette spil ser ud, en af de helt store spil som udkommer iår, som helt sikkert også skal købes!

- The Saboteur

Kendt ikke rigtig noget til det før E3, men synes alligevel det så ud som et spil der kunne blive godt, men kan også gå hen og blive alt for meget af det samme, så vi må håbe på det bedste!

- SAW

Har et lille håb om at Konami kan lave et godt spil ud af det her, som jeg ikke synes Konami er blivet bedre med tiden, med deres SH og PES der bare bliver dårligere og dårligere for hver spil de udgiver, men kan meget godt lide SAW filmene, så har et lille håb til spillet.

- Call of Duty: Modern Warfare 2

Endnu en af de helt store spil som udkommer ud, det skal der helt sikkers bruges mange timer på!

- Assassin's Creed 2

1'ern var super flot lavet, og var sjov nok, dog var det meget af det samme, håber det er blivet lidt bedre til 2'eren og vi får et af året bedste spil ud af det ! :)

- Mafia 2

Som vi heller ikke er sikker på der udkommer iår, men hvis det gør er det helt klart det spil jeg ser mest frem til iår, 1'ern husker jeg stadig, den stemning som det havde finder man sgu ikke andre steder!

Så ser ud til vi slutter godt af på spilåret 2009 alligevel, for ikke sige vi nok også skal starte godt op på 2010 med Mass Effect 2, Alan Wake og måske Bioschock 2 og Mafia 2.

Jeg har helt sikkert glemt nogle super spil, det var lige dem jeg kunne kende/så frem til ved at kigge på ToTheGame's list.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her