Jomuhs's blog
19-04-2012 - 20:01

Konfirmations tid - part 2

Hej alle igen!
Der var en del feedback eftergøre, og kom frem t mit sidste indlæg, og jeg har selvfølgelig tænkt over hvad jeg skulle til en "lille" takketale. Jeg tænker noget i retningen af det der kommer nu:
"Kære alle. Tak fordi i ville komme til min store dag. Jeg har glædet mig rigtig meget til denne dag. Jeg har forberedt mig i lang tid, og det glæder mig, at i ville komme. Jeg vil sige tak for gaverne, og en tak til min mor og far, fordi de ville holde festen for mig. og så er der kun, at sige, nyd maden."
Det er sådan det jeg er kommet frem til, hvornår synes i at jeg skal holde talen, og har i nogle gode ideer til talen,
Mvh
Jonas
Edit. hvis det ikke stårklart nok ;-) så kom gerne med input fra jeres egne konfirmations taler, og andre gode ideer til hvad jeg kunne sige 
02-04-2012 - 10:33

Konfirmations tid

Nå, så er tiden kommet til min konfirmation. Jeg skal konfirmeres i starten af Maj. Jeg glæder mig meget, men det er også lidt grænseoverskridende, at være midtpunkt en hel dag. Vi skal holde konfirmationen på en restaurant, hvor jeg så har valgt, at det skal være amerikansk tema (yes!), altså junkfood. Jeg har altid været tilhænger af buffet, "for så er man jo sikker på, at få noget som man kan li'", som min mor siger. Når så vi har spist og alt det der, og klokken er ved at være 18-19, så kører vi så hjem til vores hus, hvor vi har bestilt pølsevogn(uh!). Jeg er lidt nervøs for alle talerne, hvis der da kommer nogle, hvilket jeg også er lidt nervøs for. Da min invitation var en hjemmeside, som jeg selv havde lavet, føler jeg ikke, at den har fået den nødvendige "opmærksomhed"(Ikke ment arrogant!). Indtil videre har jeg ikke planlagt, at holde en tale, eller lave en sang, er det utaknemligt, jeg føler selv, at jeg ville have svært ved, at rejse mig op og holde en tale, hvad synes i? Min påskeferie, skal bruges på ren gaming, skønt! 
God påske til jer alle, hvad end i nu skal lave :-D
10-02-2012 - 17:24

Youtube video!

Hej 
jeg har lavet en lille mincraft video, jeg ved godt den er lidt lort, men det er min første, kom gerne med ris og ros og gode ideer
Ps. ved godt at introen er lidt mærkelig, men den bliver der ikke ændret ved (måske ;-))

http://www.youtube.com/watch?v=WEEeABp3uwA&feature=plcp&context=C33d372bUDOEgsToPDskLLjhgQQFHyZBSDEhP8KV36

Redigeret:
Minecraft video er slettet, noget copyright fis, så Just cause ;-)


11-12-2011 - 12:00

Fed reklame!!

Jeg faldt lige over denne reklame om en meget sød men også aggressiv panda! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=X21mJh6j9i4
10-12-2011 - 15:49

Anyways!

Nå så kommer mit andet blog indlæg!
Jeg har gået og tænkt lidt over hvad jeg skal skrive, men nu føler jeg at jeg har fundet lidt frem :-)

Jeg er begyndt at spille rigtig meget Skyrim synes virkelig at hele universet i Skyrim er FANTASTISK.Når der pludselig kommer en tyv hen til en og siger hit med pengene og man så kigger de valgmuligheder man har igennem og så ser at man kan sige at vi er fra samme guild! Jeg var flad af grin, det kan godt være at det er mig der har en utrolig dårlig humor :-) Men anyways så er jeg nærmest blevet afhængig af spillet.

Men samtidig har jeg fuldstændig droppet at spille MW3. jeg er simpelthen blevet træt af alle de FPS spil. De handler alle sammen om det samme. Der ved skal de siges at jeg synes at de tre MW spil har været fantasisk når man kigger isoleret på singeplayer delen. Den er meget under kritik, alt for kort, ingen historie, ingen variation, men det er jeg ikke enig i, da man i MW3 pludselig er vægtløs og skyder på hovedet, det var fedt og man kan jo sige at de sagtens kunne have lavet en samlet historie (tror jeg) for så er hsitorien jo lige pludselig lang.

Jeg er også begyndt at spille minecraft multiplayer så hvis der er nogen der gerne vil spille lidt sammen med mig og min ven så skriv lige nede i kommentaren eller så add mig på Xbox!!

Nårhh ja så er det jo også snart jul, så glædelig jul til jer alle! :-) 
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her