Jomuhs's blog
19-04-2012 - 20:01

Konfirmations tid - part 2

Hej alle igen!
Der var en del feedback eftergøre, og kom frem t mit sidste indlæg, og jeg har selvfølgelig tænkt over hvad jeg skulle til en "lille" takketale. Jeg tænker noget i retningen af det der kommer nu:
"Kære alle. Tak fordi i ville komme til min store dag. Jeg har glædet mig rigtig meget til denne dag. Jeg har forberedt mig i lang tid, og det glæder mig, at i ville komme. Jeg vil sige tak for gaverne, og en tak til min mor og far, fordi de ville holde festen for mig. og så er der kun, at sige, nyd maden."
Det er sådan det jeg er kommet frem til, hvornår synes i at jeg skal holde talen, og har i nogle gode ideer til talen,
Mvh
Jonas
Edit. hvis det ikke stårklart nok ;-) så kom gerne med input fra jeres egne konfirmations taler, og andre gode ideer til hvad jeg kunne sige 
02-04-2012 - 10:33

Konfirmations tid

Nå, så er tiden kommet til min konfirmation. Jeg skal konfirmeres i starten af Maj. Jeg glæder mig meget, men det er også lidt grænseoverskridende, at være midtpunkt en hel dag. Vi skal holde konfirmationen på en restaurant, hvor jeg så har valgt, at det skal være amerikansk tema (yes!), altså junkfood. Jeg har altid været tilhænger af buffet, "for så er man jo sikker på, at få noget som man kan li'", som min mor siger. Når så vi har spist og alt det der, og klokken er ved at være 18-19, så kører vi så hjem til vores hus, hvor vi har bestilt pølsevogn(uh!). Jeg er lidt nervøs for alle talerne, hvis der da kommer nogle, hvilket jeg også er lidt nervøs for. Da min invitation var en hjemmeside, som jeg selv havde lavet, føler jeg ikke, at den har fået den nødvendige "opmærksomhed"(Ikke ment arrogant!). Indtil videre har jeg ikke planlagt, at holde en tale, eller lave en sang, er det utaknemligt, jeg føler selv, at jeg ville have svært ved, at rejse mig op og holde en tale, hvad synes i? Min påskeferie, skal bruges på ren gaming, skønt! 
God påske til jer alle, hvad end i nu skal lave :-D
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her