Jomuhs's blog
10-12-2011 - 15:49

Anyways!

Nå så kommer mit andet blog indlæg!
Jeg har gået og tænkt lidt over hvad jeg skal skrive, men nu føler jeg at jeg har fundet lidt frem :-)

Jeg er begyndt at spille rigtig meget Skyrim synes virkelig at hele universet i Skyrim er FANTASTISK.Når der pludselig kommer en tyv hen til en og siger hit med pengene og man så kigger de valgmuligheder man har igennem og så ser at man kan sige at vi er fra samme guild! Jeg var flad af grin, det kan godt være at det er mig der har en utrolig dårlig humor :-) Men anyways så er jeg nærmest blevet afhængig af spillet.

Men samtidig har jeg fuldstændig droppet at spille MW3. jeg er simpelthen blevet træt af alle de FPS spil. De handler alle sammen om det samme. Der ved skal de siges at jeg synes at de tre MW spil har været fantasisk når man kigger isoleret på singeplayer delen. Den er meget under kritik, alt for kort, ingen historie, ingen variation, men det er jeg ikke enig i, da man i MW3 pludselig er vægtløs og skyder på hovedet, det var fedt og man kan jo sige at de sagtens kunne have lavet en samlet historie (tror jeg) for så er hsitorien jo lige pludselig lang.

Jeg er også begyndt at spille minecraft multiplayer så hvis der er nogen der gerne vil spille lidt sammen med mig og min ven så skriv lige nede i kommentaren eller så add mig på Xbox!!

Nårhh ja så er det jo også snart jul, så glædelig jul til jer alle! :-) 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her