Jenslyn87's blog
13-04-2008 - 17:27

Og nu i 360'erens favør...

Jaja, PS3'en har til tider fået lidt lovord med i loggen; det skal jeg indrømme.

Værre er mit forræderi dog ikke, end at jeg kan "give credit, when credit is due" - og det er det hér!

Let og elefant har jeg fået sat Xbox'en til at arbejde sammen med min mediaplayer, så jeg nu kan afspille film og musik fra computeren via den. Dette er en kvalitet, der er til at tage og føle på, men det er også noget, PS3'en kan gøre ligeså godt. Imidlertid kan boxen afspille musik IMENS man spiller via en 'nifty' lille menu, der gør, at det bliver nemt at høre ens yndlingsmusik, mens man blaffer folk i CoD4. For en selvbestaltet 'casual gamer' som jeg selv, så er det sgu en fed lille detalje.

Det er da egentlig mærkeligt, at PS3'en ikke kan gøre boxen det nummer efter?

Thumbs up Xbox 360!

ps3xbox

- Glad for jeg har dem begge :-)
09-04-2008 - 18:54

Xbox'en mangler en Mario!

Wii'en har Mario, PS3'en har Ratchet er Clank, Xbox'en har... et gabende hul i sortimentet!

Er jeg den eneste, der - trods glæde ved genren - er ved at drukne i first-person shooters? Eminent flotte og stærke titler som Bioshock, Gears (luk røven - det spiller trods alt som en konventionel shooter ;-)) og CoD4 er vesignelser fra himlen. Det skal vi lige have et punktum efter. De er imidlertid også med til at stigmatisere vores kære konsol som en shooter-konsol. Folket - eller i hvert fald undertegnede - kræver aktørernes udelte opmærksomhed:

VI VIL HA' EN MARIO TIL XBOX'EN!


Gu' vil vi så.

Mario

- Han er da ikke til at stå for!
07-04-2008 - 19:01

Uncharted: Drake's Fortune samt lidt GTA4Skyldig. Jeg har købt dette spil primært for at få en fornuftig oplevelse og så smide det væk sammen med et andet i bytte for GTA4. Stop med at læse nu, hvis du ikke kunne være med ligeglad med denne snarlige udgivelse...

... still here? I thought you'd be :P! Efter nøje granskning af xboxlife's forsidenyhed - nemlig den, at et worst case scenario kunne resultere i en udskydning af release - undrede jeg mig. Hvordan kan spilindustrien kalde det en reel risiko, når nu pre-order offers allerede florerer frit omkring på både de hjemlige og udenlandske markeder? Jeg så sågar dette bundle i dag. Med alle disse kanoner sat i stilling, så ville det virke omsonst at blæse det hele ud igen - også for EA's i forvejen lidt plettede renomé. Om det kan betale sig, det må en ekspert vel kunne afgøre, men jeg har svært ved at forestille mig det...

GTA41

Så kan de uinteresserede fra før godt starte igen.

Jeg har tit undret mig over, hvordan Gears i dén grad formåede at sætte grafikken på spidsen i en udgivelse, der stadig fungerede gameplay-mæssigt. Det virker ikke ligefrem befordrende på ens entusiasme i forhold til de kommende udgivelser, at denne vel hands down ikke er blevet overgået endnu.

Ikke desto mindre fandt jeg Uncharted frem og proppede det i PS3'en overbevist om, at også denne titel ville stå tilbage for de ekstremt flotte karakterer, man kunne finde I Gears. Det gjorde den ikke. Hold kæft, hvor er det bare godt. 'Vibrant colors', velfungerende fysik og interaktive landskaber gør dette til en udgivelse, der måske ikke vælter Gears fra tronen, men som i hvert fald bygger sin egen ved siden af. Der er virkelig kælet for detaljerne, når Drake, spillets midtpunkt, famler sig igennem de eksotiske miljøer, der kendetegner spillet.

Jeg tror, jeg vil lade en anmeldelse falde her en af dagene. Problemet ved et spil som dette er oftest, at hele wow-faktoren og en stor deal af spillets appeal får et 'over kantstenen'-dyk, når det er spillet igennem en enkelt gang. Det er synd og skam, for det er en fed genre, og der er virkelig lagt arbejde i historien.

Uncharted

God mandag - og se så at få købt det surround system, jeg anmeldte sidst. You know you want it!


06-04-2008 - 22:38

Logitech Z5500 anmeldt (billig surround)

Som videofil og nogle gange direkte dysfunktionel gamer, så er det en skrap indrømmelse, at lyden absolut også kan gøre en forskel.

Til min fødselsdag i slutningen af marts blev jeg begavet med et sæt Logitech 5500 højttalere. Disse bar THX-mærket, der i min smalle optik gjorde det for nogenlunde lyd. Senere har jeg dog hørt, det ikke er garanti for andet end selvtilfredse kunder, efter de har punget ud ;)

højttalere
- de er ganske pyntelige

De tekniske termer er jeg ikke meget inde i, men jeg kan dog afsløre så meget, at der er tale om Dolby Digital 5.1 lyd, der vel er en kendt og fornuftig standard uden at det ellers siger en pind. Af yderlige kvalitetsmæssige fakta (og forhandleres skamros) kan nævnes:

 • Indbygget digital 5.1-afkodning: Du kan høre hver eneste detalje i lydspor som er kodet med Dolby® Digital og DTS.
 • THX-certificeret: THX-godkendelse betyder at højtalerne leverer lyd i masterkvalitet.
 • 505 watt: Du kan forvandle stuen til en rigtig biografsal.
 • 10" subwooferenhed med stor slaglængde monteret i finjusteret basreflekskabinet: 188 watt slagkraftig bas uden forvrængning.
 • Satellithøjtalerne har enheder med faseretter i aluminium: De gengiver både diskanthøjtalerens høje toner og den fyldige lyd der normalt gengives af en særskilt mellemtoneenhed.
Og praktisk:
 • Digitale og analoge indgange: Mulighed for at tilslutte op til 6 komponenter samtidig.
 • Digitalt SoundTouch™-kontrolpanel: Du kan skrue op og ned for lyden i alle højtalere, vælge indgang m.m.
 • Trådløs fjernbetjening: Du kan styre op til syv lydkilder, også computeren og spillekonsollen.
 • Satellithøjtalere der kan hænges op: Du skal blot dreje foden, så kan de hænges op i stedet for at stå på bordet.
- direkte hapset fra google ;)

Installation og kontrol er problemfri størrelser, der ingen problemer skabte for selv en audio-jomfru som jeg. Klasse!

Skidtet er nu koblet til 360'eren og PS'en via et TOS-Link digitalt kabel, der let kan føres fra kontrolpanelet.

Lyden var langt bedre end det, jeg turde forvente til prisen. Skide 1995,- i PRC-DATA. Surround med hvad jeg vil kalde fin kvalitet, hvor specielt forstærkeren gør sig bemærket. Det er rigtig fedt at kunne høre krypet i CoD4 snige sig op bag ved dig, ligesom surround til film absolut også tilføjer en dimension. Desuden fungerer det også fint til musik og har tonsvis af tilslutningsmuligheder - fx din iPod.

Point being: Hvis du ligesom jeg har levet uvidende om sådanne billige muligheders eksistens, så skulle du se at få fingeren ud, hæve 4 plovmænd eller tilsvarende og besøge din lokale Hifi-pusher.


06-04-2008 - 20:08

Tjans som anmelder

Det er kommet mig for øre, at indtil flere af sitets medlemmer er anmeldere rundt omkring på landets spil-sites. Selv skrev jeg i fordums tid til xboxlife, men trods opfordring på selve sitet blev der aldrig meldt tilbage, og jeg sad tilbage et personligt nederlag rigere :P

Havde også et lille eventyr kørende med Playstadium, hvor jeg mere eller mindre blev tilbudt en stilling, men så svarede man pludselig heller ikke tilbage - pladsen blev vel optaget.

Nå. Pointen med tuderiet er egentlig bare, at hvis nogen med tilknytning til et nogenlunde fornuftigt site, der har brug for en anmelder/skribent til konsol-delen, så kunne jeg måske komme på tale? Selvom stavekontrol og seriøs tone har været fremmedord i nærværende blog, så kan de nok findes frem, hvis lejligheden byder det! Fritid har jeg også nok af i skrivende stund.

Yderligere oplysninger om manden bag kan findes under marts-nyhederne.

Hvis min lille salgstale ikke kunne gøre det alene, mon så ikke min skaldede isse kan omvende tvivlerne?Hav en god søndag. Nu vil jeg spille lidt Guitar Hero.


06-04-2008 - 13:59

Torment me no more!

Et indlæg i underholdningens tegn

Som inkarneret konsolfan er denne tid ganske speciel, idet jeg og alle mine ligesindedes våde drøm fysisk manifesteres ultimo april - altså indeværende måned!

Jeg taler naturligvis om GTA4.

Trailerne, bykortet, de forskellige interviews, billederne... det hele ser lovende ud. 'If you would want to do it in a video game, you can'. Således pirrer Rockstar vores nysgerrighed, og det er ikke fair sådan en kedelig søndag.Som en sand folkets mand har jeg derfor taget handsken op og vil med landets foretrukne underholdningsmedie - youtube-videoer - søge at betvinge den higen, vi alle føler. Avast, ye swabs.

GI JOE RANDOMNESS

HAHAHAHA

Barney Gone GangstaMandrillenHold, kære venner. Forløsningen er nær!05-04-2008 - 16:48

Anmeldelse - Battle for Asgard

Min anmeldelse af Viking: Battle for Asgard

Efter en periode med lidt inaktivitet ta'r bloggen nu fart igen; den lovede anmeldelse af Viking: Battle for Asgard markerer forhåbentlig starten på endnu en aktiv periode :)

viking

I og med at sidste indlæg handlede om selvsamme spil - og fordi en spillemæssig revolution ikke er indtruffet i spillets afsluttende kapitel - så ta'r jeg lige en kort anmeldelse hér, hvor jeg ridser de afgørende punkter op.

Jeg er grundlæggende enig i Xboxlife's anmeldelse. Spillet gør ikke noget fantastisk for genren, men underliggende fungerer det i din forstand, at det underholder... og det er nu engang grunden til, at man køber sådan en fætter.

Spillet positive sider kan imo stilles op således:

 • Gameplayet er hack'n'slash, når det er bedst. Kampsystemet er funktionelt og simpelt uden at blive kedeligt, og de to angrebsknapper (X og A) begrænser ikke mængden af de brutale komboer, der med rette kan fyres af mod Hel's lejesvende.
 • Spillets gameplay har en vis varians, idet man på hver af de tre øer søger først at bygge en hær op for derefter at angribe Hel's bastioner. Selvom mange af sekvenserne går igen, så er det dog i forskellige miljøer, med opgraderede moves og med forskellige fjender.
 • Grafikken er gennemgående flot, selvom den plages af divergerende kvalitet. Nogle lyseffekter trækker op, hvor visse texturer ikke virker synderligt polerede. Det er dog svært at bestride spillets fortrin, når det kommer til de helt store kampe. Alle krigerne er detaljeret udført, og der er mildt sagt gang i den i Midgård, når Skarin og kumpanerne gi'r den gas. Imponerende ser det ud, og frameraten er ikke værre, end det er til at overse - med enkelte tunge dyk.

 • I den anden boldgade har vi de negative punkter, der beløber sig til følgende vederstyggeligheder:

 • Lyden er ringe. Det nævnte jeg tidligere, og det holder jeg fast ved. Der er sparet for mange effekter væk, og et mere konsistent lydbillede hele vejen over ville gøre en del for spillet.
 • Der arbejdes til tider med forholdsvis store distancer for at nå noget, man har prøvet flere gange før. Det er svært ikke at give spillet et rap over fingrene for at flirte med kedsomheden nogle gange, men igen - sådan er de her spil ofte bare.
 • Det er ingen rigtig replay-value at finde. Du får et achievement på hard og fjenderne bliver styggere, men mere er der altså ikke at komme efter.
 • Historien bliver ikke mere end en tynd facade, der dog holder spillet kørende.

 • Konklusion

  Som I kan høre, så er det ikke en imponade, jeg smider af mig. Spillet bygger grundlæggende på noget godt, der dog trækkes ned af for mange småfejl, for lidt aspiration og for meget generisk hack'n'slash til tider.

  Spillet er fint - godt hvis du er til slagsen - men det er ikke til en topkarakter. For mig bliver det en titel, der skal gennemføres en enkelt gang eller to for derefter at blive sendt videre i systemet.

  Har du tid til at game intenst i en weekend, og tørster du efter stride strømme af virtuelt blod, så er her et godt bud - men så heller ikke mere!

  Præsentation: 7
  Grafik: 8,5
  Lyd: 5
  Gameplay: 7
  Replay Value: 5

  Samlet vurdering: 7
  Xboxlife Blog
  Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
  Arkiv Kategorier
  Følg Xboxlife her