Jenslyn87's blog
07-04-2008 - 19:01

Uncharted: Drake's Fortune samt lidt GTA4Skyldig. Jeg har købt dette spil primært for at få en fornuftig oplevelse og så smide det væk sammen med et andet i bytte for GTA4. Stop med at læse nu, hvis du ikke kunne være med ligeglad med denne snarlige udgivelse...

... still here? I thought you'd be :P! Efter nøje granskning af xboxlife's forsidenyhed - nemlig den, at et worst case scenario kunne resultere i en udskydning af release - undrede jeg mig. Hvordan kan spilindustrien kalde det en reel risiko, når nu pre-order offers allerede florerer frit omkring på både de hjemlige og udenlandske markeder? Jeg så sågar dette bundle i dag. Med alle disse kanoner sat i stilling, så ville det virke omsonst at blæse det hele ud igen - også for EA's i forvejen lidt plettede renomé. Om det kan betale sig, det må en ekspert vel kunne afgøre, men jeg har svært ved at forestille mig det...

GTA41

Så kan de uinteresserede fra før godt starte igen.

Jeg har tit undret mig over, hvordan Gears i dén grad formåede at sætte grafikken på spidsen i en udgivelse, der stadig fungerede gameplay-mæssigt. Det virker ikke ligefrem befordrende på ens entusiasme i forhold til de kommende udgivelser, at denne vel hands down ikke er blevet overgået endnu.

Ikke desto mindre fandt jeg Uncharted frem og proppede det i PS3'en overbevist om, at også denne titel ville stå tilbage for de ekstremt flotte karakterer, man kunne finde I Gears. Det gjorde den ikke. Hold kæft, hvor er det bare godt. 'Vibrant colors', velfungerende fysik og interaktive landskaber gør dette til en udgivelse, der måske ikke vælter Gears fra tronen, men som i hvert fald bygger sin egen ved siden af. Der er virkelig kælet for detaljerne, når Drake, spillets midtpunkt, famler sig igennem de eksotiske miljøer, der kendetegner spillet.

Jeg tror, jeg vil lade en anmeldelse falde her en af dagene. Problemet ved et spil som dette er oftest, at hele wow-faktoren og en stor deal af spillets appeal får et 'over kantstenen'-dyk, når det er spillet igennem en enkelt gang. Det er synd og skam, for det er en fed genre, og der er virkelig lagt arbejde i historien.

Uncharted

God mandag - og se så at få købt det surround system, jeg anmeldte sidst. You know you want it!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her