HunkyDory's blog
13-04-2008 - 20:17

Hjælp mig!...og du vil blive belønnet..

Tid til et lille eksperiment. Lad os se om folk bliver mere hjælpsomme med en gulerod forenden af den gode gerning...selvom det ikke er den størst tænkelige præmie :)

Jeg sidder i den situation at jeg vil have mig en Playstation 3, hvilket har været min plan i et stykke tid. Nu er det dog tid til at gøre alvor af mine trusler, så derfor har jeg brug for Din hjælp!!

Jeg skal finde det bedst mulige tilbud på en Playstation 3 + eventuelt tilbehør, og kriterierne er enkle nok.

1. Det skal ikke være for udfordrene. Altså, ikke sådan noget som Kvickly Xtra, hvor jeg først skal finde den nærmeste butik, og derefter finde ud af hvordan jeg skal komme derud og finde en undskyldning for at få fri fra arbejde osv osv. Det skal være lige til!

2. De penge jeg vil bruge på en Playstation 3 er indenfor en ramme på 3800 kr!

Det i får ud af at hjælpe mig, er frit valg imellem disse DVD'er. I må vælge 3 stk. Med mindre jeg finder jeres tilbud helt ekstra-ordinært, hvor jeg simpelthen bliver nød til at give jer 5.Og det er sådan set det...

(Hvis ikke jeg finder nogle af de fundne tilbud interresante, dvs. gode nok, er der ingen der får præmien.)

"Konkurrencen" kører indtil jeg finder en Playstation 3..

01-08-2007 - 10:50

Frustrationer og glæde.

MS SUPPORT!!!!! WHYYYYYYYYYYYYYYYYY.........!!!!?
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jeg har idag ringet ind til MS support. Problemet er at min box ridser mine spil. "RIIIIING RIIIIING". En udenlandsk-dansker tager telefonen, hun lyder som en franskmand. Jeg forklare mine problemer, og det lyder som om, at hun forstår hvad der bliver sagt, mens jeg har nogle problemer med at forstå hende. MEN... Det viser sig at hun ikke fatter halvdelen af hvad man siger til hende. Og hun kommer konstant til at skrive de oplysninger, som jeg giver hende, forkert ind. Efter en længere samtale frem og tilbage, og anstrengelser med at forklare kvinden hvad der skal stå og hvad der ikke skal stå, og hvad der er mit problem og hvad der ikke er, kommer vi til slutningen på samtalen, og løsningen.....TROR JEG....Det viser sig så, at hun alligevel ikke har fattet det, selvom der ikke er så satans meget at forstå. Når jeg har sagt "Min xbox ridser mine spil" har hun så hørt "Min xbox viser fejlbesked" WTF!!!!!11111 Og det er på trods af at jeg har specificeret hvilke spil det er gået ud over og uddybet det med alverdens variation, netop så hun ikke skulle forstå mig forkert.

Nåh men, min frustration ligger i at når vi danskere endeligt får dansk support, så er det fandme folk der ikke forstår sproget eller kan tale det ordentligt, som sidder for enden af linjen. Det er simpelthen for dårligt. Hvis det skal være sådan, så ville jeg da 100 gange hellere have engelsk support tilbage....


----------------
Nyt Legetøj

Nåh, men nu til min glæde, som ligger i en helt ny Samsung Syncmaster 22", nye creative højtalere og en, brand new, mac book pro. yessir! - Desværre har jeg ikke fået min computer endnu, og der kan gå op til en måned før jeg får den. Men jeg har dog betalt for skidtet, så nu er det bare at vente.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
27-06-2007 - 22:22

Prada-phone go home!!!

Det er selvfølgelig den fede iPhone det skal handle om:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Det er nok første gang jeg har glædet mig til at en mobil bliver udgivet, men det er nærmest umuligt ikke at glæde sig. Nærmest uanset pris, skal jeg have iPhone på dagen den kommer til DK. Og når man ser forskellige reviews, bliver ventetiden kun svære.

Her er et sjovt video review fra NY-Times: http://video.on.nytimes.com/?fr_story=caed76f16c6132710db58210df3940afb8a3f7c8

Og her er et fra Wall Street Journal, som er en del mere seriøst:
http://solution.allthingsd.com/20070626/the-iphone-is-breakthrough-handheld-computer/

Enjoy!

19-06-2007 - 21:26

Death Proof! - Not really..

Jeg var idag inde og se Death Proof, uden at have de store forventinger. Selvom Kill Bill var fantastiske flotte film, havde Quinten mistet gløden.

Da jeg kom ud fra biografen denne gang, fløj jeg i en ekstace af glæde over at have set en film, der i DEN GRAD underholdt mig, og som på samme tid virkede perfekt i alle de henseender det er meningen. Perfektionisten Quinten Tarantino slår virkeligt til i denne film som både er flot, SJOV, sej, grov underholdende, ekstrem (på den rigtig rigtig fede måde). For ikke at nævne soundtracket, som jeg personligt er helt vild med.

Quinten Tarantino er virkelig tilbage, og det er i selvskab med nogle af de sejeste og smækreste kvinder i film NOGENSINDE. Jeg kan kun sige en ting, og det er at i skal tage ind og se den. Og som alle ved, så SKAL film ses i Biografen. Jeg ved i hvert fald at jeg skal se den endnu en gang i Grand.

Og Grindhouse-feelen, formår han at sætte en ind i, lige i det øjeblik filmen starter sine "start-rulletekster". Hvilket gør oplevelsen endnu mere unik.

Oh Boy, jeg er helt statisk over den film. Lang tid siden jeg er blevet underholdt med så solid action, smukke billeder og smukt arbejde fra instruktør stolen. Specielt slutningen gjorde mig ellevild. :)

Angående "planet terror", så var der en lang trailer af den, som virkelig fik mig til at svede af glæde. Den film ser så esktram ud og så ekstrem plat ud, at jeg nok ikke får meget søvn, før jeg for den at se. :P

share.xboxlife.dk

(jeg har desuden allerede købt death proof soundtracket)

Som der er blevet sagt om filmen: 

"Death Proof is, at heart, a movie about sexy ladies and the scar-marked aging ex-stuntman who wants them all dead." - Gotta love it.
17-06-2007 - 14:31

Surt opstød - Det første, og forhåbentligt sidste!

Ja, jeg zappede lidt rundt på de forskellige TV-kanaler her tidligere idag. Jeg rammer DR1 på et tidspunkt, og ser at der er Boogie. Nu bryder jeg mig aldeles ikke om det, ahem, lort, men jeg blev nysgerig, og ville se hvad "boogie mennesket" tænder på for tiden. 

Det første nummer er tuderock ala Tokyo Hotel, og det er det næste og det næste og næste og næste og næste og næste og næste, hov, der kom Tokyo Hotel...
For at sige det mildt så fik jeg det dårligt. Jeg syntes det er en skam at det er det der bliver kastet i hovedet på de unge og svage af sind. Det er nok det mest intetsigende musik, sammen med "udstillingsnegerne" som var på mode for ikke mindre end et par måneder siden. Det væste ved lige præcis det her, er at det skal forestille at det har noget på sindet, uden at have en eneste tankesky florerende oppe i toppen. På den måde var det bedre med 50 cent og Co. Da de ikke forestillede at kunne tænke...

Okay, fint nok... Det er jo ikke nyt at det der bliver sendt på Boogie er noget lort, men hvad ser jeg så... Jared Leto gone emo....

Jared Leto, som ellers har spillet/spiller godt skuespil, og som jeg ligefrem har opbygget en hvis respekt til, har dannet sit eget tuderock band, som er en klon af de 20 andre der er på den boogie liste... Alt den respekt er væk nu, hvor jeg ser at han, som en strandvasker, flyder med strømmen, selvom det er forurenet der hvor strømmen fører hen. (lol, jeg ved ved det... :) )


Jeg Undskylder meget for dette blogindlæg, men jeg blev nød til det... ;D

Jared Leto Gone Emo:

http://img.timeinc.net/people/i/2006/stylechannel/blog/060925a/jared_leto_300x400.jpg
Følg Xboxlife her