HunkyDory's blog
01-08-2007 - 10:50

Frustrationer og glæde.

MS SUPPORT!!!!! WHYYYYYYYYYYYYYYYYY.........!!!!?
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jeg har idag ringet ind til MS support. Problemet er at min box ridser mine spil. "RIIIIING RIIIIING". En udenlandsk-dansker tager telefonen, hun lyder som en franskmand. Jeg forklare mine problemer, og det lyder som om, at hun forstår hvad der bliver sagt, mens jeg har nogle problemer med at forstå hende. MEN... Det viser sig at hun ikke fatter halvdelen af hvad man siger til hende. Og hun kommer konstant til at skrive de oplysninger, som jeg giver hende, forkert ind. Efter en længere samtale frem og tilbage, og anstrengelser med at forklare kvinden hvad der skal stå og hvad der ikke skal stå, og hvad der er mit problem og hvad der ikke er, kommer vi til slutningen på samtalen, og løsningen.....TROR JEG....Det viser sig så, at hun alligevel ikke har fattet det, selvom der ikke er så satans meget at forstå. Når jeg har sagt "Min xbox ridser mine spil" har hun så hørt "Min xbox viser fejlbesked" WTF!!!!!11111 Og det er på trods af at jeg har specificeret hvilke spil det er gået ud over og uddybet det med alverdens variation, netop så hun ikke skulle forstå mig forkert.

Nåh men, min frustration ligger i at når vi danskere endeligt får dansk support, så er det fandme folk der ikke forstår sproget eller kan tale det ordentligt, som sidder for enden af linjen. Det er simpelthen for dårligt. Hvis det skal være sådan, så ville jeg da 100 gange hellere have engelsk support tilbage....


----------------
Nyt Legetøj

Nåh, men nu til min glæde, som ligger i en helt ny Samsung Syncmaster 22", nye creative højtalere og en, brand new, mac book pro. yessir! - Desværre har jeg ikke fået min computer endnu, og der kan gå op til en måned før jeg får den. Men jeg har dog betalt for skidtet, så nu er det bare at vente.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her