HunkyDory's blog
19-06-2007 - 21:26

Death Proof! - Not really..

Jeg var idag inde og se Death Proof, uden at have de store forventinger. Selvom Kill Bill var fantastiske flotte film, havde Quinten mistet gløden.

Da jeg kom ud fra biografen denne gang, fløj jeg i en ekstace af glæde over at have set en film, der i DEN GRAD underholdt mig, og som på samme tid virkede perfekt i alle de henseender det er meningen. Perfektionisten Quinten Tarantino slår virkeligt til i denne film som både er flot, SJOV, sej, grov underholdende, ekstrem (på den rigtig rigtig fede måde). For ikke at nævne soundtracket, som jeg personligt er helt vild med.

Quinten Tarantino er virkelig tilbage, og det er i selvskab med nogle af de sejeste og smækreste kvinder i film NOGENSINDE. Jeg kan kun sige en ting, og det er at i skal tage ind og se den. Og som alle ved, så SKAL film ses i Biografen. Jeg ved i hvert fald at jeg skal se den endnu en gang i Grand.

Og Grindhouse-feelen, formår han at sætte en ind i, lige i det øjeblik filmen starter sine "start-rulletekster". Hvilket gør oplevelsen endnu mere unik.

Oh Boy, jeg er helt statisk over den film. Lang tid siden jeg er blevet underholdt med så solid action, smukke billeder og smukt arbejde fra instruktør stolen. Specielt slutningen gjorde mig ellevild. :)

Angående "planet terror", så var der en lang trailer af den, som virkelig fik mig til at svede af glæde. Den film ser så esktram ud og så ekstrem plat ud, at jeg nok ikke får meget søvn, før jeg for den at se. :P

share.xboxlife.dk

(jeg har desuden allerede købt death proof soundtracket)

Som der er blevet sagt om filmen: 

"Death Proof is, at heart, a movie about sexy ladies and the scar-marked aging ex-stuntman who wants them all dead." - Gotta love it.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her