's blog
25-06-2012 - 10:04

Sikke en dag


I går kom mine foto og video evner på prøve, da jeg skulle fotografere og filme en barnedåb og fester bagefter skulle filmes, så det var lidt hårdt, men det gik godt. Der blev taget ca. 300 billeder og optager ca 1 times video, da forholdende i festlokalet ikke var så gode, så man måtte køre frihånd stilen.

Beslysningen i kirken var jeg meget heldig med, men lokalerne til fester var små og ikke mange steder man kunne stille et stativ, men det god, og belysningen var knap så god, så det var heldig at jeg have mit nye cam, for min gamle Samsung havde ikke kunne klare opgave med så lidt lys, som min Canon kunne.

Nu skal de bare så finde en dag hvor de kigger det igenne, og vi redigere videoen som de ønsker, da det var den som hyrede mig til opgaven:-D

Så sidder her godt smadret i kroppen her til morgen, men det var en fantatisk oplevelse i går. At nogen virkelig ville have jeg skulle gøre det jeg ved jeg er bedst til, og så giver det et lille ekstra kick, når det er en fan, hvor hendes søn skulle døbes.

Jeg vil som altid takke dig for at du har taget dig tid til at læse min blog :-D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her