's blog
25-06-2012 - 10:04

Sikke en dag


I går kom mine foto og video evner på prøve, da jeg skulle fotografere og filme en barnedåb og fester bagefter skulle filmes, så det var lidt hårdt, men det gik godt. Der blev taget ca. 300 billeder og optager ca 1 times video, da forholdende i festlokalet ikke var så gode, så man måtte køre frihånd stilen.

Beslysningen i kirken var jeg meget heldig med, men lokalerne til fester var små og ikke mange steder man kunne stille et stativ, men det god, og belysningen var knap så god, så det var heldig at jeg have mit nye cam, for min gamle Samsung havde ikke kunne klare opgave med så lidt lys, som min Canon kunne.

Nu skal de bare så finde en dag hvor de kigger det igenne, og vi redigere videoen som de ønsker, da det var den som hyrede mig til opgaven:-D

Så sidder her godt smadret i kroppen her til morgen, men det var en fantatisk oplevelse i går. At nogen virkelig ville have jeg skulle gøre det jeg ved jeg er bedst til, og så giver det et lille ekstra kick, når det er en fan, hvor hendes søn skulle døbes.

Jeg vil som altid takke dig for at du har taget dig tid til at læse min blog :-D
20-06-2012 - 11:00

Hyggen Anmelder - Forza 4


Som du sikkert kan regne ud, så er jeg lidt skuffet over Forza 4, da jeg havde håbet de havde gjort sig lidt mere umage med spillet, nu da de ikke havde gidet gøre det med Forza 3. Men sådan skulle det ikke være.
Men fortvivl ikke, der er da gode sider med spillet, som du sikkert har hørt i videoen, men der er da også se dårlige, som dog er lidt flere af end gode.

Skulle jeg give spillet en score eller noget andet som kune angive hvor godt spillet er, så ligger vi i den negative ende af skalaen, desværre, selv om Forza spillene er de bedste bil som er på market ind til videre.

Men min dom over spillet er :

Jeg giver Forza Motorsport 4, 4 ud af 10 joypads, da jeg ikke synes mere er fortjent, for det makværk Turn10 har jabbet sig igennem, for Forza 4 er ikke en 4'er, det er en Forza 3.5
Forza 4 fortjener ikke mere, da den på mange områder er ringere end sin forgænger, selv om Forza er de bedste bil spil på market.

Men se videoen og se om du er enig med mig :-D
19-06-2012 - 19:14

Vittige Hyggen

Nu da der er så mange som bare elsker mine videoer her på siden, skal du da ikke snydes for en gang underholdning i verdens klasse og som helt sikkert kan få dig til at trække på smile båndet :-D
Ved godt titlen er vigtige Hyggen, men det skulle have været Vittige Hyggen :-D


Man tak fordi du have valgt at klikke på min blog og se videoen og jeg vil da på forhånd takke for alle de posotive kommentare jeg sikkert vil få :-D

 
18-06-2012 - 09:38

Det er ikke mig

Ser du kanaler som uploader mine videoer, så er det ikke mig. Jeg ville blive glad, hvis du lige giver mig besked om det, så jeg kan melde denne kanal eller disse kanaler.

Jeg synes det er noget svineri at folk gør sådan noget, uden at give ejeren af videoer besked om det. Og i og med at dette ikke er sket, er det kun spammere og trolle som bare ønsker at skade og hijacke views fra original kanalen og jeg kan kun opfordre til at man ikke skriver kommetare eller på anden måde udviser interesse for sådanne handlinger!
06-06-2012 - 15:33

Så er jeg hjemme :-D

Hejsa 

Efter lang tid uden Forza Motorsport, er jeg nu vent tilbage til det spil jeg har brugt mest tid på siden Gran Turismo dagene, og denne her gang har jeg nu Forza Motorsport 4, som jeg er i gang med at spille igennem, så godt jeg nu kan, inden jeg går i gang med en anmeldelse.

For Forza 4 sgu lidt af en skuffelse i forhold til 3'eren, når man tænker på at 80% er genbrug og ingen tegn på forbedring i forhold til 3'eren. Men det er der nok delte meninger om, men det er nok fordi folk ser på det, med de forskerte forudsetninger eller viden eller noget tredje.

Men jeg føler jeg er på hjemmebare igen, hvor jeg er tilbage for det hele startede, og jeg i dag står mile vidt fra hvor jeg stod sidst, jeg har forandret mig meget og er kommet længere, da der sket så meget siden sidst, at jeg ikke kan nedfælde det i en blog.

Men det føles rart at spille Forza igen, da jeg længe har savnet det, og for et stykke tid siden tog jeg en beslutning om at anskaffe mig en Xbox 360'er igen, så jeg igen kunne spille Forza 3, men besluttede så et par dage efter at jeg ville købe 4'eren, som jeg nok ikke har fortrudt, men er lidt skuffet over. Men mere om det i min anmelde, da jeg både laver en skreven og en video version af min anmelde.

Men det er også rart at være tilbage hvor det hele startede for nogle år siden og det som også gjorde, at jeg kan stå her i dag, hvor jeg står.

Måske er der mange her på siden om ikke er kommet videre siden den gang, men det kan jeg nu side at jeg er. Og dem som ikke er, så kan jeg kun sige, at jeg har ondt af dem og jeg føler med dem.

Men jeg vil lige slutte denne her blog for i dag og så sige rigtig mange tak for at du har taget dig tid til at læse min blog og må du have en fortsat god dag, forudsat den er startet godt:-D
 
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her