's blog
30-09-2012 - 13:14

OPRÅB til det danske youtube community

( Grunden til at jeg poster denne blog her, er fordi jeg har på fornemmeslen at der er mange youtubere her på siden, selv om jeg ikke tror jeg høster forståelse, så skal du jo ogås tænke på at det affald du har på din kanal jo kommer fra en anden kanal og så sådan kommer det altid til at køre, hvorfor så ikke at støtte op omkring det her og gøre noget for at stoppe eller i hvert fald begrænse affaldet i at sprede sig og formere sig )

Jeg synes snart, at der er alt for meget lort her på youtube til at man har lysten til at lave gode videoer, for hvad er det lige de møder hver eneste dag? Nemlig, videoerne møder snotunger, shitheads og andre idioter som ikke har respekt for noget som helt, andet end hvis noget skulle ramme dem selv.
Der er alt for mange kanaler som deler hjertelig ud af det lort de trækkes med, og det rammer jo andre kanaler.

Hvorfor ikke tænke på andre end bare lige dig selv for en gangs skyld og så tør og stå op og sige, jeg gider ikke alt det her lort længere, og så sætte shitheads stolen for døren og aktivere kommentar godkendelse og fjerne rating.

Og Youtube ville være en bedre sted for alle danske youtubere, for jeg tror næppe der ret mange som magter eller har lyst til at bruge lang tid på en video som bare er god, og så når man ved at det eneste den møder af feedback er for shitheads, jeg er i hvert fald en af dem, som ikke bruger bruge en uge på at lave en kanon video, når jeg ser hvad mine videoer møder dagligt.

For det må da være muligt i det her latterlige lille land, at kunne skaffe nogle ordenlige kommentare fra folk som IKKE er shitheads eller trolle. Men så igen, kæden er jo ikke stærkere end dens svageste led.
Her tænker jeg på, at hvis du ikke er en af dem som støtter op omkring det her, så er de en af dem som tillader shitheads og trolle i formere sig som rotter på tuben, og synes du det er iorden?
Det er jo ingen hemmelighed at trolle og shitheads jo ikke forsvinder, de bliver bare flere, fordi du tillader det, fordi du i din egoisme er forblindet af views fremfor kvalitet i kommentarene!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1-tyqL1dG04[/youtube]

OPRÅB til det danske community
29-09-2012 - 13:05

Skjult kamera - Pengevin

Jeg var lige så heldig at kunne optage når Pengevin skulle til at logge ind og spille FIFA 13, dog på PC :-D

24-09-2012 - 12:39

Spil ikke død

Man skal vist ikke spille død, når eller hvis man bliver overfaldet af denne fugl, for det lader til at de er kødædende og det gør dem jo til en af Danmarks farligste skabninger:-DMange tak for at du kiggede med :-D
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her