DonWernerDK's blog
24-01-2007 - 11:38

I Love TV!


Efter jeg læste Raider's og HertzBlut's blog-indlæg om tv-serien Star Trek, fik jeg lyst til at skrive lidt selv om de tv-serier jeg følger. Jeg må nok tilstå at jeg er lidt af en tv-narkoman. Jeg ser meget tv.

Jeg har ikke en ynglingsserie som sådan, men der er en række serier som jeg slavisk følger. Desperate Housewives, Prison Break og The Office. De tre serier følger jeg hver uge. Så er der også en række serier som jeg ikke nødvendigvis skal se ser hver gang, men som jeg stadig synes er rigtig gode. F.eks. Discovery Channel's Mythbusters og American Chopper. Det er altid go' underholdning.

                     

I det hele taget sender Discovery Channel jo stort set kun gode programmer. Jeg er meget historisk interesseret og følger derfor også div. programmer om første og anden verdenskrig, såsom Battlefield og Hitler's Henchmen.

For nylig er jeg også begyndt at se en serie der hedder Trailer Park Boys som kører på DR2. Den er faktisk ret sjov selvom den måske bærer lidt præg af at være ret billigt produceret. Det er ivørigt en Canadisk serie. Dem ser man ikke så mange af.

Da jeg var dreng (i 80'erne) var det lidt anderledes ting der fangede mig. Jeg fulgte med stor begejstring serier som KnightRider, A-Team, Perry Mason, L.A. Law, Dallas og ikke mindst AirWolf. Det var tider!

                 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her