DonWernerDK's blog
07-07-2007 - 06:57

Begyndertips til autografsamling


På opfordring kommer der her et lille indlæg om hvordan man skal begå sig, hvis man er på udkig efter signerede plakater og foto's. Det er selvsagt svært at vide om det man køber er ægte. Det anslås eksempelvis at ca. 95% af alle de signerede foto's og plakater der sælges på ebay.com er falske. Er samme grund er ebay.com et stort no-go, med mindre man virkelig ved hvad man har med at gøre. Chancen for at blive snydt er ganske enkelt alt for stor ellers.

Der findes dog en række muligheder for at beskytte sig selv mod svindel. Først og fremmest skal man naturligvis bruge sin sunde fornuft. Hvis noget er mistænkeligt billigt, så er det med stor sansyndlighed fordi det er en reproduktion, også kaldet et reprint. Et reprint kan være to ting. Endten en scanning af et original billede - altså det vi kender som en fotokopi. Det kan også være et original billede, hvorefter autograferne er blevet printet ovenpå. Begge er værdiløse.

At handle autografer er i vid udstrækning en tillidssag. Det gælder om at finde nogle få, anerkendte forhandlere og så holde sig til dem. På den måde er man sikker på kvaliteten og ikke mindst ægtheden. Der findes en interesse-organisation for alle der handler med, og samler på autografer, kaldet uacc.org - Universal Autograph Collectors Club. Groft sagt er det et kvalitetsstempel i sig selv. Hvis en forhandler er medlem af denne organisation, kan man være nogenlunde sikker på at han er seriøs. Vil du være 100% sikker på at du ikke bliver snydt, så skal du kun handle med de forretningen der er medlem af PADA - Professional Autograph Dealers Association. På deres hjemmeside findes der en liste over alle deres medlemmer.

Overvejer man at købe et signeret foto og er i tvivl om dens ægthed, så har man faktisk mulighed for at få det checket, mod et mindre beløb. Der findes et firma kaldet PSA/DNA der har specialiseret sig i dette og som er meget anerkendt. De har tilmed en hjemmeside, hvor man kan sende et billede til dem af det man overvejer at købe, hvorefter de vil foretage en hurtig vurdering og fortælle én hvor vidt de mener det er et ægte dokument eller ej.

Happy hunting!
27-06-2007 - 07:31

Paris Hilton løsladt!


Så var det jo altså igår det skete. Paris Hilton blev løsladt fra fængsel og det gik ikke ubemærket hen. Presseopbudet foran fængslet talte lidt over 100 journalister, pressefotografer og kameramænd. Derudover var der 4-5 nyhedshelikoptere i luften, som dækkede turen hjem fra fængslet til familien Hilton's mansion, som iøvrigt foregik i en Cadillac Escalade.

Den første dag i friheden har frk. Hilton brugt sammen med familien, vennerne og naturligvis hendes elskede hund Tinkerbell, som hun efter signende har savnet rigtig meget. Hun har hele dagen igennem modtaget blomster og gaver. Paris har ligeledes udtalt at en af de ting hun har savnet mest, under hendes besøg på Hotel Tremmely, er fast food. Især Taco Bell's og In-N-Out Burger, har det været svært at leve uden. Der gik da heller ikke lang tid efter hun var kommet hjem, før en repræsentant fra Taco Bell dukkede op med to kæmpe poser mad til Hilton familien, som de iøvrigt  pænt delte med alle de pressefolk der stod udenfor residensen.

                         

       

        


25-06-2007 - 06:16

Nichole Richie's køreskole!


Nu har den bramfrie millionøse åbnet sin egen køreskole, som en reaktion på den retsag der venter hende lige om hjørnet. Som bekendt kørte frk. Richie i den forkerte retning på en motorvej, mens hun var påvirket af et kendt morfin-præparat og marijuana.

Hun har dog valgt at fokuserer på nogle lidt andre ting end kørsel i påvirket tilstand. For eksempel er det ifølge hende langt mere vigtigt at se godt ud til når paparazzi'erne snupper et billede. Det er derfor vigtigt at vide hvordan man ligger make-up'en mens man kører bil. Altsammen noget man kan lærer i hendes køreskole. En anden vigtig ting er at kunne sms's mens man er på farten, hvilket man naturligvis også vil blive undervist i.

Til de der skulle ha' lyst kan kurses tages på The Learning Annex, som er et voksent uddannelsessted i stil med VUC. Det koster $79.95 at deltage.

Kilde: TheSpoof.com

24-06-2007 - 08:10

Lidt nyt om Paris Hilton


Så er det på tirsdag at Paris Hilton bliver prøveløsladt fra fængslet efter at ha' afsonet 23 dage af sin 45 dages dom. Grunden til den tidlige løsladelse er naturligvis god opførsel. Hvad tid på dagen frk. Hilton bliver løsladt vides endnu ikke med sikkerhed.

Der har i den forløbne uge været rygter om at Paris skulle ha' solgt rettighederne til et interview, umiddelbart efter hun bliver løsladt, til den nette sum af 1 million dollars. Det var angiveligt NBC News der skulle ha' været aftageren. Nu ser interviewet dog ikke længere ud til at det bliver til noget, da Hilton familien ifølge en producer ved NBC stiller alt for mange krav.

23-06-2007 - 08:43

Back To The Future...


Så lykkedes det sgu! Jeg har netop afsluttet en handel med min autograf pusher. Så nu er jeg den lykkelige ejer af en "Back To The Future" signeret plakat! Der er ikke mindre end 9 forskellige signaturer på plakaten, som iøvrigt måler 66 x 99 cm. Følgende har sat deres autograf på den: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, Billy Zane, Huey Lewis, Steven Spielberg og ikke mindst instruktøren Robert Zemeckis.

Denne plakat er uden tvivl perlen i min samling og jeg kan næsten ikke vente til jeg modtager den med posten. Den skal naturligvis indrammes og så op og hænge på den bedste væg i stuen! Og så er det vist iøvrigt på tide at jeg ta'r en lille slapper med mine indkøb!

            
Følg Xboxlife her