DonWernerDK's blog
21-01-2007 - 23:57

Klan kamp vs. Kims chips


Vi har I Xboxlife DustSquad klanen her til aften spillet klan kamp (i RB6V) mod top-holdet på den europæiske Gamebattles ladder. Holdet hedder Rough & Ready og de har indtil for nylig ligget nr. ét på ranglisten. I øjeblikket ligger de nr. to. Til sammenligning ligger vi i XDS nr. 19-20 stykker.

Efter lidt start vanskeligheder kom kampen igang ca. kl. 22 - De spillede taktisk rigtigt godt og det var tydeligt at deres kendskab til banerne var bedre end vores. Vi gav dem dog alligevel go' modstand og vi vandt da også én runde på hver map, men sammenlagt løb de desværre med sejren.

På trods af nederlaget gav det håb om at vi sagtens kan blande os i toppen af den europæiske ladder. Vi har stadigvæk kun spillet 2-3 kampe og derfor mangler vi givet både noget rutine og erfaring, men det kommer...

Og så til noget HELT andet. Her til aften var jeg lige en tur på tanken for at købe lidt guf og der faldt jeg over en ny slags chips fra Kims, der hedder "Tortilla Chips Mexican". Normalt er jeg ikke så meget til tortilla chips, men de her smager faktisk virkelig godt. De er temmelig krydret, hvilket jeg godt kan li'. Jeg købte den samtidig den tilhørende dip og det gjorde bestemt ikke smags-oplevelsen ringere. Godt gået Kims!

                     Kims Tortilla Chips Mexican
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her