DonWernerDK's blog
16-01-2007 - 21:22

Hvorfor?


Nu kunne jeg godt tænke mig at skrive om noget der generelt får alt for lidt opmærksomhed, selvom det er en ting vi allesammen benytter os af dagligt. Det handler selvfølgelig om fjernbetjeninger og hvorfor er der så stor forskel på kvaliteten af disse.

Det billigste stykke elektronik i min stue er min digitale tv modtager, som er en Philips DTR 200. På trods af at den kun koster 400-500 kr. så har den suverænt den bedste kvalitet af alle de fjernbetjeninger jeg har liggende - og det er efterhånden en del. Her til aften tog jeg faktisk mig selv i at sidde og kæle med den. Blot fordi den er udført i et så lækkert materiale og i en så utrolig go' kvalitet, hvilket gør at den bare er dejlig at rører ved!

Philips har dog altid kunnet det der med at lave gode fjernbetjeninger. Siemens derimod. Uha, uha...Tag nu f.eks. mit TV, som er et Siemens. Det er et stykke elektronik til over 15000 kr. der på alle måder oser af kvalitet. Rammen omkring lcd panelet er f.eks. lavet af aluminium og selve tv'et har funktioner som PIP (Picture in Picture), men når det kommer til fjernbetjeningen, så taber de fuldstændig bolden. Den er tude-grim, har et dårligt layout/design og så virker den utrolig "cheap".

Hvorfor er det lige at man laver et kvalitetsprodukt og så ellers fuldstændig glemmer  brugergrænseflade - altså fjernbetjeningen? Det er i mine øjne ubegribeligt. Heldigvis for mig bruger jeg primært fjernbetjeningen til digital-boksen, så jeg kan nøjes med at ha' Siemens remoten i hånden når jeg skal tænde og slukke for TV'et.


                                                   Fjernbetjeningen til Philips DTR 200 Digitalboks
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her