DonWernerDK's blog
13-01-2007 - 11:57

Tour de Europe!


Jeg er så småt begyndt at planlægge min Tour de Europe til sommer. Til dem som ikke ved hvad det går ud på, så er det en tur jeg skal ud på til sommer, hvor jeg vil kører Europa rundt på min scooter.

Idag købte jeg Krak's europa-kort der dækker hele Europa og som er ret detaljeret. Mit udgangspunkt for rejsen er Vejle. Jeg regner med at kører mellem 300 og 400 km. om dagen, med et par indlagte hviledage, hvor jeg bliver samme sted. F.eks Paris kunne jeg godt forestille mig at jeg blev i et par dage.

Mit budget for turen er på nuværende tidspunkt ca. 15000 kr. Det skal dække alt ligefra hostel/hotel regninger, benzin, mad, reperationer (hvis der skulle blive sådan nogle) og souvenirs. Det koster ca. 150 kr. pr. overnatning at bo på hostel, hvorimod en nat på hotel hurtigt løber op i 500-600 kr.

Jeg er også igang med at prøve og finde nogle sponsorer, men det er svært, for de skal selvfølgelig kunne se at de får noget ud af det, for at de vil medvirke. Derudover har jeg også taget kontakt til forskellige medier for at hører om de kunne være interesseret i at "dække" min lille udflugt. Tiden vil vise hvad det bliver til...

Europa kort
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her